Здравейте, можете ли да ми дадете съвет как мога да извадя навигацията на Фиат Крома, че оптиката се е зацапала . Благодаря !Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да извадя навигацията на Фиат Крома?
Collapse
X
-
Специални, специални, колко да са специални.Аз ползвам два тела от електроди, около 3 мм дебели.Пъхаш смело докато чуеш щракване. И в двете дупки. След това просто дърпаш.Аз съм го разглобявал неколкократно моето. Но и аз се съмнявам да е просто зацапана оптиката.Ама ти опитай и пиши, може пък и това да е.
Коментар
-
Immortal написа:Специални, специални, колко да са специални.Аз ползвам два тела от електроди, около 3 мм дебели.Пъхаш смело докато чуеш щракване. И в двете дупки. След това просто дърпаш.Аз съм го разглобявал неколкократно моето. Но и аз се съмнявам да е просто зацапана оптиката.Ама ти опитай и пиши, може пък и това да е.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
А и спирта ,ако не помага ,другите варианти какви са ? Аз моята съм я отварял и чистил със спирт и си работеше,но вчера ми се наложи да я ползвам и след пъхане на диска не можа да ме позиционира точно на картата ,дали е възможно проблема да е в антената ? Като дам зуум си виждам цялата карта с градовете и по това съдя ,че може би проблема не е от четенето на диска ,а в самата антена ?
Коментар
-
titolqra написа:Благодаря за съветите, почистих с спирт и тампонче и сега чете и музика сд формат и диск за навигацията . Но проблема е че сега телефона не работи. Някой може ли да ми каже от какво може да е. Защото незнаех къде е оптиката и разглобих почти цялата навигация.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар