Здравейте Колеги.Колата е фиат крома 2005 с навигация. Connect nav+Решил съм да си сложа 4- ри канален усилвател, но след дълго четене всички усилватели имат захранване + и - и Управление, както и вход за сигнала, до тук всичко е ок. Само че въпросната навигация няма изход за усилвател. от къде да взема сигнала - да срежа кабелите който отиват към колоните и от тях ли за взерма сигнала? или има някакво по културно решение.Как/откъде да взема сигнал за управлението на усилвателя.Още не съм си купил усилвател, за момента проучвам. дайте съвет за усилвател до към 250 лв./или някакъв среден клас.Поздрави и весели празници.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на усилвател
Collapse
X
-
не съм много на ясно колега, колко волта са на говорителите че трябва да ги намаля, и как?ако взема управление от багажника Ок но няма да се изключва усилвателя когато изключа радиото а ще си остане да работи. и в този ред на мисли ако съм в престой някъде и чакам няма да мога да слушам музика ако колата не работи.
Коментар
-
Ако усилвателя ти няма опция да взима сигнал от говорителите ти трябва нещо таковаhttp://radimex.eu/%D0%9D%D0%B8%D1%81...A%D1%80_EQ100H
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар