Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Типо-Бушон за Вентилатор на Парното

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Типо-Бушон за Вентилатор на Парното

Имам проблем с бушона за вентилатора на парното на Типо .След като една година не беше горял по скоро се стопявал сега почна на два дена даже и по-малко .Интересното е че бушона не изгаря а се стопява пластмасовата част от него.Имате ли идея от какво може да се получава това ?
    Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
    Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Топи се от завишена консумация. Най-вероятно имаш проблем в моторчето на парното. Нормално ли върти?
    FIAT Tipo 1,4mi - EX
    Alfa Romeo 146ti - EX
    Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

Интересното е че въобще не шуми нещо да бръмчи като на разбити втулки

Коментар

Re: Типо-Бушон за Вентилатор на Парното

asus написа:
        Имам проблем с бушона за вентилатора на парното на Типо .След като една година не беше горял по скоро се стопявал сега почна на два дена даже и по-малко .Интересното е че бушона не изгаря а се стопява пластмасовата част от него.Имате ли идея от какво може да се получава това ?
        Възможно е гнездата в които се слага предпазителя,да са нагорели.Тогава също се получава този ефект.Пробвай да ги стегнеш и ги пръсни с контактен спрей.
        Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

re

Проблема ти е 100% в бушончетата които слагаш .Купи си няколко от някоя морга(ИСТИНСКИ). Тези които слагаш греят а не изгарят.Това не е бушон
          Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Много благодаря на всички за отговорите , да и аз се съмнявам най-вече в бушончетата и това че май са разхлабени клемичките вътре.Просто не мога да си представя че е от вентилаторчето което даже не се чува.

Коментар

E аз затова попитах дали се чува. Както ти казаха колегите, постегни клемите. И не си взимай от бушоните по 10 за левче, топи се пласмасата д**ба китайските боклуци
              FIAT Tipo 1,4mi - EX
              Alfa Romeo 146ti - EX
              Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

Working...
              X