Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с отключването на крома1,9/mjet.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с отключването на крома1,9/mjet.

Здравейте! Автомобила ми е Крома1,9/Mjet-150k.с.След заключване с дистанционното и престой около 2-3 часа не мога да отключа автомобила.След продължителен престой отключвам с ключа през бравата,след което дистанционното отново работи известно време.Колата беше в два сервиза (в Русе),но не можаха да оправят проблема.Моля ако има някой мнение по този проблем да пише!

Единственото, което се сещам е да си провериш (смениш) батерията на ключа.Но тъй като предполагам, че вече си го направил, нищо съществено не мога да те посъветвам.

Коментар

Като за начало ще смениш акумулатор после ще ти адаптират ключа.
      Powered by Emzo

Коментар

при Росен Найденов ходил ли си,ако да ,ще ти кажа къде да отидеш

Коментар

За много години! Варианта с новия акумулатор е пробван,батерийките на дистанционните са нови-проблема е същия за съжаление! Мисля че проблема е свързан със системата за сигурност,защото при поставяне на ключа в слота,т.е. при палене почти винаги трябва да извадя и да вкарам ключа (понякога 2-3 пъти),за да мога да запаля! Ще пробвам и при Росен Найденов! Благодаря!

Коментар

didomarchev написа:
            при поставяне на ключа в слота,т.е. при палене почти винаги трябва да извадя и да вкарам ключа (понякога 2-3 пъти),за да мога да запаля!
            Това и при мен се случва понякога, когато е студено и влажно. Интересно, че сега при -10 не го прави.Но - всъщност при мен колата си пали, но не изгасва лампата с ключа и изписва съобщение за повреда в системата за сигурност. Понякога при първо поставяне не отключва волана. Вадя и слагам ключа и всичко се оправя.Но пак повтарям, прави го когато е студено и влажно. Сега в големия студ не го прави, както и като е топло.

Коментар

При мен също не угася символа с катинарчето(ключа) и изписва на дисплея тест относно сигурността на автомобила.Проблема го решавам като след вкарване на ключа в слота,изчаквам 10-15 сек.,след което паля. Тогава лампата угася веднага. Това е с цел "разпознаване"на код-картата в ключа-поне така пише в инструкциите. Според мен проблема с отключването и този са свързани. Аз не карам автомобила редовно,защото ползвам служебен но все пак ми се налага- а си е дразнещо!

Коментар

Working...
              X