Здравейте колеги!Карам Fiat Marea 1.9td100 с климатик, ако изобщо има значение.Имам проблем с това, че парното ми губи позициите 0-AUTO-1-2-3-4. И обърнете внимание - само когато вали дъжд, сняг, има мъгла или като си измия колата.Ел. мотора на парното не спира напълно, а работи в някакъв много разтоварен режим, едвам-едвам.А когато превключа на MAX DEF, климатика работи и мотора духа на пълни обороти!Започнах първо с това, да почистя превкючвателя на позициите, на централната конзола, резултат нулев.Смених го целият превключвател, пак нищо!Свалих жабката, отворих управлението на ел. мотора и презапоих всички спойки, но отново не се оправи.Като последно, от приятел с работещо парно, ми услужи с неговото управление за ел. мотора. Като го сложих работеше идеално, но на следващият ден поизмих колата и проблема отново се повтори!Чел съм повечето теми тук във форума, и не откривам решение на моят проблем. Вече си мисля да търся връзка с термометъра на дясното огледало, а също така си мисля, че може да има оголени проводници, и при наличието на влага, да окъсява или да губи маса, и аз не знам вече!Някакви идеи?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с позициите на парното
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Почиста си дренажа под чистачките от там влиза вода и хи прави мизерии.
Коментар
-
Преди време ми беше попаднала тема за самодиагностика на климатроника и описание на грешките. Потърси я, че мен ме чакат на маса Мисля, че Оги я беше пуснал.П.П. Намерих я http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24061Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ето в това(снимка) беше проблема!Намира се под барчето на подлакътника, като самото управление се избутва от дясно на ляво.
Коментар
-
Botev666 написа:Ето в това(снимка) беше проблема!Намира се под барчето на подлакътника, като самото управление се избутва от дясно на ляво.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар