Колеги помагайте!Кои от тези говорители са най-удачни.И кое е по-добре пищялките да са отделно от говоритела както е стандартно или да са вградени в самия говорител? Става въпрос за предните врати.http://www.ebay.com/itm/130760236061...%3AMEBIDX%3AIT
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при избор на говорители Фиат Стило 1,6 16в 2002
Collapse
X
-
Аз каква я бях скопосал с тея говорители (и още са скопосани де) - мерих височина, ширина - всичко топ, купувам и хоп... не стават! Рамената (металните) които свързват магнита с обръча на говорителя са широки и не влизат в дупката... тъпичко. Та съм ги обърнал наобратно (ест с разменени минус и плюс), но седи грзно. Ако си избереш такива с преходници, които са за стило и ще поръчваш, драсни моля те, да поръчаш и за мен, ще си делим шипинга Само не знам има ли значение дали е 3 или 5 врати... Аз и задните искам да сменя, но не съм ги отварял още и не знам какви трябва да са.Fiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати
Коментар
-
Еее... :D Аз тъкмо се зарадвах, че ще си намеря тонколони за под 150 лв, понеже за сегашните, на които им стърчат магнитие от вратата са за толкова някъде, не помня вече. А в България не знам да се продават такива с адаптори (тея изпъкналите пластмаси, на които лежи самия говорител), понеже търсих, но нещо не намерих. Някой ако знае, че се радвам да сподели!Fiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати
Коментар
-
В линковете по-горе повечето говорители са с преходници.Те са от ибей ще поръчвам тези аз:http://m.ebay.com/itm/321597674661?_...Излизат 135лв. с преходници са.
Коментар
-
Понеже, както по-горе споменах, лятото си сменях предните говорители и си взех по-големи, та магнитите влизаха доста назад във вратата и при сваляне прозореца опираше. Обърнах ги на обратно, но стърчаха в купето. Днес старите, които са с фабричен полу конус към тях, ги изтърбуших, отрязах около 1/3 към 1/2 от тях, наложих ги под новите, а със силиконов пистолет ги минах хубаво и ги сложих. Заспаха! :D Добре, че не съм изхвърлил решетките, че и тях ги лепнах където им е мястото и сега всичко е по старому. Така, че това също е вариант за нови говорители, дори и да нямат прикрепен конус към тях за Стило.Fiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар