Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ при избор на говорители Фиат Стило 1,6 16в 2002

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ при избор на говорители Фиат Стило 1,6 16в 2002

Колеги помагайте!Кои от тези говорители са най-удачни.И кое е по-добре пищялките да са отделно от говоритела както е стандартно или да са вградени в самия говорител? Става въпрос за предните врати.http://www.ebay.com/itm/130760236061...%3AMEBIDX%3AIT

http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_427
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тези на Magnat няма ли да ми свършат работа,че са с преходници и пищялки?Защото тук говорителите са доста скъпи и пак трябва да си купувам преходници отделно и докато събера комплекта ще минат два месеца.

Коментар

Аз каква я бях скопосал с тея говорители (и още са скопосани де) - мерих височина, ширина - всичко топ, купувам и хоп... не стават! Рамената (металните) които свързват магнита с обръча на говорителя са широки и не влизат в дупката... тъпичко. Та съм ги обърнал наобратно (ест с разменени минус и плюс), но седи грзно. Ако си избереш такива с преходници, които са за стило и ще поръчваш, драсни моля те, да поръчаш и за мен, ще си делим шипинга Само не знам има ли значение дали е 3 или 5 врати... Аз и задните искам да сменя, но не съм ги отварял още и не знам какви трябва да са.
        Fiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати

Коментар

Гледам по форумите че задните са също 6.5 инча само че са с вградени пищялки.Мисля да поръчам тези говорители на магнат че са с преходници.Няма как да си разделим шипинга защото аз съм в Дания.

Коментар

Еее... :D Аз тъкмо се зарадвах, че ще си намеря тонколони за под 150 лв, понеже за сегашните, на които им стърчат магнитие от вратата са за толкова някъде, не помня вече. А в България не знам да се продават такива с адаптори (тея изпъкналите пластмаси, на които лежи самия говорител), понеже търсих, но нещо не намерих. Някой ако знае, че се радвам да сподели!

Коментар

В линковете по-горе повечето говорители са с преходници.Те са от ибей ще поръчвам тези аз:http://m.ebay.com/itm/321597674661?_...Излизат 135лв. с преходници са.

Коментар

Аз сега намерих в килера старите, които съм прибрал грижливо Ще ги "изтърбуша" от пластмасите и ще сложа новите, като мисля да ги хвана със силикон хубаво и това ще е. Хайде лека от мен и успех!

Коментар

Отпред е компонентна система.Отзад са коаксиални.Или се купуват преходници или както си се досетил, се правят такива от оригиналните говорители.НАпъни се за въпросния длс, няма да съжаляваш. Свири уникално добре дори без филтър и с оригиналното радио.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Понеже, както по-горе споменах, лятото си сменях предните говорители и си взех по-големи, та магнитите влизаха доста назад във вратата и при сваляне прозореца опираше. Обърнах ги на обратно, но стърчаха в купето. Днес старите, които са с фабричен полу конус към тях, ги изтърбуших, отрязах около 1/3 към 1/2 от тях, наложих ги под новите, а със силиконов пистолет ги минах хубаво и ги сложих. Заспаха! :D Добре, че не съм изхвърлил решетките, че и тях ги лепнах където им е мястото и сега всичко е по старому. Така, че това също е вариант за нови говорители, дори и да нямат прикрепен конус към тях за Стило.

Коментар

Working...
                    X