Абе ще сваля стария касетофон дето е най трудното, а няма да сложа новия. Имй си цяла тема с това как кйк се вади и какво точно се прави. Чак и в сервиз.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Постаяне на cdplayer Fiat Brava
Collapse
X
-
Viiipeer написа:Здравейте,1Четох че ако не се направи както трябва, може да изгори нещо по таблото!!! Не съм запознат, дали Фиат рава от 98-ма има евро букса?Иначе преходника (лайсната) съ си я купил, отделно в комплекта си има накрайник за антената....При съществуваща инсталация, дали може нещо да се обърка? Четох в един английски форум, че ако не се върже някакъв си Can Bus, последиците могат да бъдат фатални!
Коментар
-
Готово, преди малко ми го монтираха във Викиват Пловдив.Разделих се със 20лв, но пък си спестих главоболията, и като гледам ми взеха пари да закачат само едни букси, дори не сваляха клемата на акумулатора.Благодаря на всички включили се в темата.Пожелавам Ви весели празници!vnukata написа:Viiipeer написа:Здравейте,1Четох че ако не се направи както трябва, може да изгори нещо по таблото!!! Не съм запознат, дали Фиат рава от 98-ма има евро букса?Иначе преходника (лайсната) съ си я купил, отделно в комплекта си има накрайник за антената....При съществуваща инсталация, дали може нещо да се обърка? Четох в един английски форум, че ако не се върже някакъв си Can Bus, последиците могат да бъдат фатални!
Коментар
-
Така е по-лесно, за това така са ти го направили, поне си имал избор Добре си ги прежалил тея 20 лв., не е нужно да разбираме от всичко...Представи си че вържеш нещо на криво и прецакаш плеър за 100 лв. :/"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
vnukata написа:Колегата Viiipeer, сега видях че си от майните, ако бях видял по-рано щях да те викна да ти го свържа. Но нищо, поне както колега над мен пита, помни ли станциите след като изключиш и включиш после.
Коментар
-
Я пробвай със задържане на бутона на номера където искаш да я запомпиш. И след като вече имаш печат за 20лв. Те съветвам да препрйвиш кабелите за да свира и без контакт.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Я пробвай със задържане на бутона на номера където искаш да я запомпиш. И след като вече имаш печат за 20лв. Те съветвам да препрйвиш кабелите за да свира и без контакт.
Коментар
-
M5kov написа:Ако нямаш условията, директно ги връзвай, няма да мръднат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар