Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Постаяне на cdplayer Fiat Brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе ще сваля стария касетофон дето е най трудното, а няма да сложа новия. Имй си цяла тема с това как кйк се вади и какво точно се прави. Чак и в сервиз.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Слави,сервиза е само заради гаранцията. Знам ,че няма нищо сложно да смениш един касетофон с друг,но щом гаранцията е обвързана с монтаж,не виждам що да си дава зор.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Viiipeer написа:
        Здравейте,1Четох че ако не се направи както трябва, може да изгори нещо по таблото!!! Не съм запознат, дали Фиат рава от 98-ма има евро букса?Иначе преходника (лайсната) съ си я купил, отделно в комплекта си има накрайник за антената....При съществуваща инсталация, дали може нещо да се обърка? Четох в един английски форум, че ако не се върже някакъв си Can Bus, последиците могат да бъдат фатални!
        Нищо не може да стане. Имаш една маса(черен) кабел, постоянен плюс(в повечето случаи жълт) и плюс през ключ(червен) . Ако не преправяш нещо и така директно вържеш нещата, може (почти сигурно) е да не ти работи плеара, когато не си на контакт. Аз лично така съм го вързал директно без да преправям, защото именно искам да се изключва като изгася колата. Ако искаш обаче да ти работи, когато не си на контакт, трябва да прекъснеш червения кабел(+ през ключ) и директно да го вържеш към жълтия(постоянен плюс).

Коментар

Готово, преди малко ми го монтираха във Викиват Пловдив.Разделих се със 20лв, но пък си спестих главоболията, и като гледам ми взеха пари да закачат само едни букси, дори не сваляха клемата на акумулатора.Благодаря на всички включили се в темата.Пожелавам Ви весели празници!
          vnukata написа:
          Viiipeer написа:
          Здравейте,1Четох че ако не се направи както трябва, може да изгори нещо по таблото!!! Не съм запознат, дали Фиат рава от 98-ма има евро букса?Иначе преходника (лайсната) съ си я купил, отделно в комплекта си има накрайник за антената....При съществуваща инсталация, дали може нещо да се обърка? Четох в един английски форум, че ако не се върже някакъв си Can Bus, последиците могат да бъдат фатални!
          Нищо не може да стане. Имаш една маса(черен) кабел, постоянен плюс(в повечето случаи жълт) и плюс през ключ(червен) . Ако не преправяш нещо и така директно вържеш нещата, може (почти сигурно) е да не ти работи плеара, когато не си на контакт. Аз лично така съм го вързал директно без да преправям, защото именно искам да се изключва като изгася колата. Ако искаш обаче да ти работи, когато не си на контакт, трябва да прекъснеш червения кабел(+ през ключ) и директно да го вържеш към жълтия(постоянен плюс).
          Питаха ме как искам да ми е и аз има казах, както е по-добре, та ми го направиха когато не е на контакт, да не работи.

Коментар

Така е по-лесно, за това така са ти го направили, поне си имал избор Добре си ги прежалил тея 20 лв., не е нужно да разбираме от всичко...Представи си че вържеш нещо на криво и прецакаш плеър за 100 лв. :/
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
              Така е по-лесно, за това така са ти го направили, поне си имал избор Добре си ги прежалил тея 20 лв., не е нужно да разбираме от всичко...Представи си че вържеш нещо на криво и прецакаш плеър за 100 лв. :/
              Именно.

Коментар

Не работи като не си на контакт, а помни ли си часа и станциите на радиото?
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Колегата Viiipeer, сега видях че си от майните, ако бях видял по-рано щях да те викна да ти го свържа. Но нищо, поне както колега над мен пита, помни ли станциите след като изключиш и включиш после.

Коментар

vnukata написа:
                    Колегата Viiipeer, сега видях че си от майните, ако бях видял по-рано щях да те викна да ти го свържа. Но нищо, поне както колега над мен пита, помни ли станциите след като изключиш и включиш после.
                    Здравей, колега!Помни ги, само където не знам как да си настроя любимите станции, но това не е толкова важно.P.S. На фабричните говорители, има чувствителна разлика на звука в положителна насока.Поздрави!

Коментар

Я пробвай със задържане на бутона на номера където искаш да я запомпиш. И след като вече имаш печат за 20лв. Те съветвам да препрйвиш кабелите за да свира и без контакт.

Коментар

S_BANKOV написа:
                        Я пробвай със задържане на бутона на номера където искаш да я запомпиш. И след като вече имаш печат за 20лв. Те съветвам да препрйвиш кабелите за да свира и без контакт.
                        Мислил съм го като вариант, само че трябва да запоявам? Или просто да ги вържа един в друг и да ги изолирам добре?

Коментар

Абе презапои ги става за минути.

Коментар

Ако нямаш условията, директно ги връзвай, няма да мръднат
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                              Ако нямаш условията, директно ги връзвай, няма да мръднат
                              Може и така да направя, защото нямам поялник. Засега ще ги оставя така, но ако реша, че искам да има музика без ключ, ще ги вържа. Между другото, ако е оставена на контакт, без включени светлини, само и само да свири плеъра, хаби ли много ток, тоест същото ли е, като да не е оставена? Това естествено, когато съм в колата и чакам за нещо?

Коментар

Не е хубаво да държиш дълго време на контакт

Коментар

Working...
                                X