Вчера от Китай ми пристигна въпросната букса , понеже съм нов дайте малко инфо как да я инстална с какъм софт/драйвери и т.н
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диагностика с елм 327
Collapse
X
-
Диагностика с елм 327
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
emzo написа:Първо трябва да разпоиш резистора между кан линиите.После да прочетеш темите в раздел често задавани въпроси.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
emzo написа:Първо трябва да разпоиш резистора между кан линиите.После да прочетеш темите в раздел често задавани въпроси.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
emzo написа:Той има стило.Ivan_pop - Новите елмове имат резистори, старите нямат.@автора на темата - колко по-подробно? Да ти го направя направо и една диагностика също. Има теми - прочети ги.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
emzo написа:Програмата е МЕС, с друго не става.Иначе без да махаш резистора - само с двигателя ще се вържешPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
На 7-ца не ми тръгва драйвера - FTDI Virtual Com Port (VCP) Drive подкарах го зорлем с един виртуал от диска на китаеца CH341SERPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
с този дрaйвер не се конектвa с еку , дaвaми нa колaтa loose conection ползвам тази тема и пак не става http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44072 след като разпознае устройството се появява компорт.... но като дам пропъртийс виж какво дава /много по различно меню От драйверите тук нищо не става не може да го разпознае http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm Къде бъркам!?!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Айде де хора знам че бъркам някъде за малко Емзо ме оставя да дерзаяPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар