Понякога при палене изписва ABS/ASR/EBD Failure; Oil Level Sensor Failure и Break Lamp Failure. Не винаги ги изписва, а като ги изпише може да е независимо една от друга (само за ABS или Break lamp - най-често). Понякога нищо не пищи при палене - така с дни и после пак. Почистих с една течност (спрей) буксите на таблото в кабината и до акумулатора. - нищо. Проверил и почистил съм стоповете и буксите им (всички крушки работят и са със съответната мощност) - нищо. Преди 2 месеца закачих ECU-то на диагностика и ми откри грешка само за еърбега, която съм решил дефинитивно с емулатор. Прави впечатление, че ABS/ASR/EBD грешката я засича по-често в студено и влажно време - зимата, защото цяло лято не премигна нито веднъж. Другите две (Break Lamp и Oil level) независимо от времето навън, като Oil level failure я изписва най-рядко. Искам да попитам някой имал ли е подобен проблем, който да е разрешил и как?Коригирано заглавие. Модераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Повтарящи се грешки на checking-а при стартирането
Collapse
X
-
И аз имах същият проблем,със същите грешки.Акумулаторът ми е на няколко месеца,алтернатора-работи.Изчистих със ситна шкурка на всички големи бушони върху акумулатора клемите,както и масата на колата и лампите угаснаха.От време на време зареждам ак.батерия защото аз карам предимно градско,на къси разстояния и с тези дневни светлини ак. бат. се поизтощава.Пробвай тази опция и пиши резултатът какъв е.УспехSTILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
Такааа... от abs/asr/ebd failure, airbag failure и oil level sensor failure се отървах (засега)... Остава breake lamp failure... почва да ми писва :D някой ако има идеи ще се радвам да ги чуя имайте предвид, че съм минал с контактен спрей всички букси на двете табла, с фина шкурка всички бушони и релета, пак със спрей буксите на двата стопа + гнездата на всички крушки в тях, а крушките работят и са със съответната мощност.Fiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар