Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бързо изгаряща крушка на късите светлини

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бързо изгаряща крушка на късите светлини

Имам следния проблем. Една вечер докато си пусках мигача, незнайно как съм натиснал лостчето и изгаснаха фаровете. Включих ги отново, но усещах, че не свети както трябва и когато слязах да проверя видях, че лявата крушка на късите светлини е изгоряла. Смених я и след 2 дни забелязвам, че пак е изгоряла лявата. И така вече 3-4 крушки смених докато накрая ми писна и сега карам така - с 1 фар...Къде може да е проблема ? Съмнявам се да не би още първия път като съм го натиснал, когато изгаснаха фаровете, да е станало нещо, че все левия да изгаря ?
    Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.

Виж букси, кабели дане са нагорели нещо
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Не са, прегледах ги още на втората изгоряла крушка.
      Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.

Коментар

Премери какво напрежение идва на буксата за самата крушка. Също така какви крушки ползваш?
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

И не ги пипай с мръсни ръце
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

кола

Виж задни светлини да не прави проблем от там или някоя букса около волана където са лостовете
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Каквито и проблеми да имаш по инсталацията, ще имаш пад на напрежението, не горят от това. Премери напрежението на инсталацията, но най-вероятно крушките са боклук.
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Докато слагах NARVA ми горяха всеки месец... Започнах да слагам OSRAM и... откакто съм сменил фаровете преди половин година, по една крушка за двата съм сменял... а се кара ежедневно и то доста, на къси светлини и ето, че качеството си проличава
                Fiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати

Коментар

Карам с Берга и не съм сменял крушки от две години, а се кара ежедневно на къси поне 50км.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И при мен горяха на 2 седмици лявата крушка.И реших да инвестирам в по-скъпи крушки.От както сложих по качествени крушки не горят.Пробвай с Osram или Philips.Аз и от двете марки съм доволен.
                    Fiat Brava 1.9 JTD

Коментар

Working...
                    X