Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети сигнал на таблото, а изгоряла крушка не откривам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свети сигнал на таблото, а изгоряла крушка не откривам

Здравейте, колеги! На таблото на моето пунто 1.2, 16v, 2002, постоянно ми свети сигнала за изгоряла крушка. Всички крушки съм проверил : фарове, стопове, и териорна лапма, лампа в багажника. Всичко си свети и въпреки това ми свети тази лампичка на таблото. Някакви идеи или има някаква скрита крушка?Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org

кола

Отвори стоповете и виж да не е ръждясало вътре Провери като натискаш спирачката или пуснеш мигача дали не свети нещо и друго
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Всичко си работи. Но ще проверя в стоповете.Прочети правилата на форума!

Коментар

BeCkaTa написа:
        Всичко си работи. Но ще проверя в стоповете.
        Ти колко акаунта имаш?
        OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

Виж също така и осветленето ха задния номер.

Коментар

пусни светлините и се вгледай хубаво дали се забелязва някой стоп габарит дали свети по слабо,на на мен на стилото беше така и се оказа хлабава връзка в минусът на десен стоп но се забелязваше че свети по слабо

Коментар

При мен също лампата на таблото светва изгасва. Проверявам, но нищо не откривам. Освен да направя една профикалкита на спотовете отзад и на всичко, което се достига лесно. Ак опродължи ще мина и на по-трудните неща. Може първоначално и на фаровете отпред да мина. Само да се затопли малко.
              Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
                При мен също лампата на таблото светва изгасва. Проверявам, но нищо не откривам. Освен да направя една профикалкита на спотовете отзад и на всичко, което се достига лесно. Ак опродължи ще мина и на по-трудните неща. Може първоначално и на фаровете отпред да мина. Само да се затопли малко.
                На Мареа-та е луда работа... незнам дали и на Пунто е така. При мен също всичко си работеше, но когато не съм пуснал фаровете и натисна спирачка светваше индикация на таблото понякога. Така в един момент забелязах, че габаритите на задните стопове отказали, а се чудих защо предния ден прекосих половин Европа и през ноща разни тирове ми мигаха, а то отзад само двете лампички на номера светели. Проследих схемата и тя е последователна - тръгва от преден ляв габарит, минава през задните стопове и последен е преден десен габарит. Като откажат задните спира и преден десен габарит. В крайна сметка реших проблема като пуснах допълнителен кабел от бушона до преден десен габарит и всичко изгря, индикацията на таблото спря да премига.
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
                  alvanovo написа:
                  На Мареа-та е луда работа... незнам дали и на Пунто е така. При мен също всичко си работеше, но когато не съм пуснал фаровете и натисна спирачка светваше индикация на таблото понякога. Така в един момент забелязах, че габаритите на задните стопове отказали, а се чудих защо предния ден прекосих половин Европа и през ноща разни тирове ми мигаха, а то отзад само двете лампички на номера светели. Проследих схемата и тя е последователна - тръгва от преден ляв габарит, минава през задните стопове и последен е преден десен габарит. Като откажат задните спира и преден десен габарит. В крайна сметка реших проблема като пуснах допълнителен кабел от бушона до преден десен габарит и всичко изгря, индикацията на таблото спря да премига.
                  лятото имах проблем първо със заден ляв габарит - смених лампата, но старата не беше изгоряла, веднага след това същото стана с преден десен габарит - и нея смених без да е изгоряла и се оправите ту тръгваха, ту спираха да работят тогава
                  Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Дали ако е изгоряла някоя крушка по таблото, напр. тази, която осветява копчетата за парното, пак няма да го отчита.

Коментар

VeskoP написа:
                      Дали ако е изгоряла някоя крушка по таблото, напр. тази, която осветява копчетата за парното, пак няма да го отчита.
                      Чека е за външни светлини-габарити, номер, стопове .
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

При палене на Стилото ми светва Break Lamp Failure, а многократно съм проверявал за изгорели крушки - няма. Мощността на крушките е каквато трябва. Това предупреждение светва понякога, не винаги. Може дни наред да не светва при палене, а също и дни наред при всяко стартиране да пищи. Същото е с ABS/ASR/EBD предупреждението и с Oil level sensor предупрежденията - веднъж пищят, веднъж не. Някакви идеи какво къде да разглобя?
                        Fiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати

Коментар

emiliyan.martinov написа:
                          При палене на Стилото ми светва Break Lamp Failure, а многократно съм проверявал за изгорели крушки - няма. Мощността на крушките е каквато трябва. Това предупреждение светва понякога, не винаги. Може дни наред да не светва при палене, а също и дни наред при всяко стартиране да пищи. Същото е с ABS/ASR/EBD предупреждението и с Oil level sensor предупрежденията - веднъж пищят, веднъж не. Някакви идеи какво къде да разглобя?
                          Стилото 1,6

Коментар

Не, 1.9 JTD, 115 к.с.
                            Fiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати

Коментар

Working...
                            X