Здравейте, колеги! На таблото на моето пунто 1.2, 16v, 2002, постоянно ми свети сигнала за изгоряла крушка. Всички крушки съм проверил : фарове, стопове, и териорна лапма, лампа в багажника. Всичко си свети и въпреки това ми свети тази лампичка на таблото. Някакви идеи или има някаква скрита крушка?Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети сигнал на таблото, а изгоряла крушка не откривам
Collapse
X
-
При мен също лампата на таблото светва изгасва. Проверявам, но нищо не откривам. Освен да направя една профикалкита на спотовете отзад и на всичко, което се достига лесно. Ак опродължи ще мина и на по-трудните неща. Може първоначално и на фаровете отпред да мина. Само да се затопли малко.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:При мен също лампата на таблото светва изгасва. Проверявам, но нищо не откривам. Освен да направя една профикалкита на спотовете отзад и на всичко, което се достига лесно. Ак опродължи ще мина и на по-трудните неща. Може първоначално и на фаровете отпред да мина. Само да се затопли малко.
Коментар
-
wwalker написа:alvanovo написа:При мен също лампата на таблото светва изгасва. Проверявам, но нищо не откривам. Освен да направя една профикалкита на спотовете отзад и на всичко, което се достига лесно. Ак опродължи ще мина и на по-трудните неща. Може първоначално и на фаровете отпред да мина. Само да се затопли малко.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
При палене на Стилото ми светва Break Lamp Failure, а многократно съм проверявал за изгорели крушки - няма. Мощността на крушките е каквато трябва. Това предупреждение светва понякога, не винаги. Може дни наред да не светва при палене, а също и дни наред при всяко стартиране да пищи. Същото е с ABS/ASR/EBD предупреждението и с Oil level sensor предупрежденията - веднъж пищят, веднъж не. Някакви идеи какво къде да разглобя?Fiat Stilo 1.9 JTD, 115 hp (2002), 3 врати
Коментар
-
emiliyan.martinov написа:При палене на Стилото ми светва Break Lamp Failure, а многократно съм проверявал за изгорели крушки - няма. Мощността на крушките е каквато трябва. Това предупреждение светва понякога, не винаги. Може дни наред да не светва при палене, а също и дни наред при всяко стартиране да пищи. Същото е с ABS/ASR/EBD предупреждението и с Oil level sensor предупрежденията - веднъж пищят, веднъж не. Някакви идеи какво къде да разглобя?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар