Имам следният въпрос.С въпросната навигация съм с най новите карти всичко работи перфектно, когато слушам радио и съм активирал бутона ТА ( трафик информация) на станция enjoy на дисплея ми изписва TMC което според мен би трябвало да има излъчване на трафик информация и навигацията да започне да показва иконките къде са задръстваният. Дали като съм го префлашвал с новият софтуер не се е качило нещо или просто няма да проработи в българия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Connect nav + TMC
Collapse
X
-
На кромата до колкотобразбрах бутона е наи дядният когато си на радио и над него пише ТА. Когато е активиран на дисплея където е радио честотата и името на радиото се появява тмс, което предполагам че съответното радио трябва да излъчва някакви данни. Ще пробвам и на дарик и ще кажа какъв е бил резултата.
Коментар
-
Re: Connect nav + TMC
kristiyn написа:Имам следният въпрос.С въпросната навигация съм с най новите карти всичко работи перфектно, когато слушам радио и съм активирал бутона ТА ( трафик информация) на станция enjoy на дисплея ми изписва TMC което според мен би трябвало да има излъчване на трафик информация и навигацията да започне да показва иконките къде са задръстваният. Дали като съм го префлашвал с новият софтуер не се е качило нещо или просто няма да проработи в българия.
Коментар
-
Напълно съм съгласен с теб колега. Миналата седмица ходих до Ниш сърбия тмс контрола ми работи на радиото и на навигацията се появиха иконки. След дълго четене установих и че в България работи ное кодиран и е само за гармин навигациите. Което според мен е доста тъпо имаш кола с оригинална навигация и неможеш да ползваш някой екстри, който по света са фри. Както и да е: майка българия.Поздрави
Коментар
-
Re: Connect nav + TMC
gugubugu написа:Има обаче и една подробност, че дори и софтуера да има TMC, то трябва и на хардуера да има приемник на сигнала с изход за антена отделен от антената на радиото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар