Здравейте колеги, днес ляв фар пак ме остави без къса светлина и се замислям дали има някаква по добра алтернатива от оригиналните Н1 крушки /дано не бъркам, може да бяха и Н7, не помня вече/, които стават директно за монтаж във фара - нещо ЛЕД или друго по издръжливо животно ??За ксенони, менони и т.н. не ми предлагайте, такова чудо не искам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автокрушки за къси светлини Punto MK2
Collapse
X
-
На прима виста от тука какво ще ми свърши работа http://fanshop.vwclub.bg/categories.php?cid=19 , и все пак да не са от сорта на 40лв/бр., че пари нямаpunto HGT
Коментар
-
На Осрам (а сигурно и на други има но не ги знам) има една серия (ултра лайф), която си е стандартна крушка, но много издържлива.Купуваш такива и ще ги караш цял живот. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз ли не мога да чета или не мога да разбера смисъла на тази тема?Защото колегата иска да цитирам:или друго по издръжливо животноA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар