Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

вграждане на лупи във фарове за стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оригиналния фар на каква марка е? И с какво лепило беше? После с какво ги залепи? Пусни наистина снимки да видим как е станало...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

от вчера се мъча да ги кача и все нещо не е както изискванията на сайта........ Оригиналния фар беше с някакво лепило като гума супер трудно падна и даже на места деформирах самия фар от вътрешната страна но днес с нагряване и силикон се оправи, а китайския фар просто с нагряване и надигане на щипките и се отвори за 10 мн буквално (оригиналния 2 ч.) сега ще пробвам да намаля пак снимките и ги качвам уж направих от целия процес

Коментар

http://postimage.org/ тук ги качи, в пълната им резолюция
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

http://postimg.org/gallery/1au24sybw/f441811b/

Коментар

Сега като се загледах не са много добри снимките за което се извинявам и се надявам да се добие някаква представа, на едната снимка се вижда оригиналния фар колко се е деформирал от нагряването та съвета ми е ако някой прави същото нещо най добре да си вземе два китаеца ем по лесно а пък и май по светят сега оригиналния ми е леко матов явно от времето то се и вижда на снимката, утре ще отида да го полират. След малко ще снимам и как светят та нали това е най важното

Коментар

http://postimg.org/gallery/35ic41rqq/bc5426e7/ Сега ги снимах как светят от вътре и вън и лепилото с шпрея който ползвах за едната част от фара. Самата лупа е с Н1 но се слага за Н7 монтажа е лесен но задължително трябва гидорийка общо взето два дена работа но поне на мен ми харесва как стой и най важното свети, много се чудех дали да не ги боядисам целите черни без обсега на мигача но вече е късно, повече отваряне не!!!

Коментар

Супер! А инсталацията на ксенона сменя ли я или само крушките?
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Само крушки смених Н1 и най якото е че в самата лупа си има нещо като малко лелетромоторче което се връзва към дългите (има си две жици от лупите 12в. май) и така самата лупа става би ксенон обсега на дългите вече не е нужен.

Коментар

Дай малко инфо на колко ти стъпи иначе е Xtra
                    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                    .

Коментар

Лупите ги взех за 75 лв, 5 лв за доставката,новите крушки Н1 30 лв лепилото 3 лв и шпрея 9 лв това ми е инвестицията

Коментар

http://postimg.org/gallery/2ep928gn8/85a8a5ad/ Мисля че тук се вижда как си светят за мен е уникално, не съм сложил крушки за габарита и за това ми свети на таблото, взех някакви диоти 5 лв бройката и като спра двигателя те продължават да светят ........ и ги махнах.

Коментар

Здравей колега,би ли споделил как точно отвори оригиналният фар за да избегнем счупвания и т.н.Ако някой колега пък е правил упражнението нека сподели и неговият опит.Говорим за фаровете на стило които са от AL.Нагряването в фурната или в кашон с пистолет за горещ въздух са най удачните методи.Силно съм се навил да направя тази процедура,а ме е шубе да не купувам след това и други фарове.
                          Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

На AL фарове метода с топлене не дава ефект- лепени са с полиуретаново лепило ,а не с битумна лента. Повечето случаи се искат инструменти за тая работа, и винаги има риск от счупване на стъклото или корпуса.
                            Фиат Крома 1.9 16v+
                            Фиат Браво 1.6 16v
                            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

А какви са тези специални инструменти?
                              Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Както съм написал по горе става с нагряване но много време е нужно много, аз го отворих за 2 часа даже и повече, съвета ми е в олх има два фара за 60 лв май бяха китайсики, вземи си ги те се отварят за 10 мн с нагряване на пищова без кашони или фурни, лупата е би хенон тъйче не те бърка

Коментар

Working...
                                X