Оригиналния фар на каква марка е? И с какво лепило беше? После с какво ги залепи? Пусни наистина снимки да видим как е станало...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вграждане на лупи във фарове за стило
Collapse
X
-
от вчера се мъча да ги кача и все нещо не е както изискванията на сайта........ Оригиналния фар беше с някакво лепило като гума супер трудно падна и даже на места деформирах самия фар от вътрешната страна но днес с нагряване и силикон се оправи, а китайския фар просто с нагряване и надигане на щипките и се отвори за 10 мн буквално (оригиналния 2 ч.) сега ще пробвам да намаля пак снимките и ги качвам уж направих от целия процес
Коментар
-
Сега като се загледах не са много добри снимките за което се извинявам и се надявам да се добие някаква представа, на едната снимка се вижда оригиналния фар колко се е деформирал от нагряването та съвета ми е ако някой прави същото нещо най добре да си вземе два китаеца ем по лесно а пък и май по светят сега оригиналния ми е леко матов явно от времето то се и вижда на снимката, утре ще отида да го полират. След малко ще снимам и как светят та нали това е най важното
Коментар
-
http://postimg.org/gallery/35ic41rqq/bc5426e7/ Сега ги снимах как светят от вътре и вън и лепилото с шпрея който ползвах за едната част от фара. Самата лупа е с Н1 но се слага за Н7 монтажа е лесен но задължително трябва гидорийка общо взето два дена работа но поне на мен ми харесва как стой и най важното свети, много се чудех дали да не ги боядисам целите черни без обсега на мигача но вече е късно, повече отваряне не!!!
Коментар
-
http://postimg.org/gallery/2ep928gn8/85a8a5ad/ Мисля че тук се вижда как си светят за мен е уникално, не съм сложил крушки за габарита и за това ми свети на таблото, взех някакви диоти 5 лв бройката и като спра двигателя те продължават да светят ........ и ги махнах.
Коментар
-
Здравей колега,би ли споделил как точно отвори оригиналният фар за да избегнем счупвания и т.н.Ако някой колега пък е правил упражнението нека сподели и неговият опит.Говорим за фаровете на стило които са от AL.Нагряването в фурната или в кашон с пистолет за горещ въздух са най удачните методи.Силно съм се навил да направя тази процедура,а ме е шубе да не купувам след това и други фарове.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар