Здравейте колеги, нов съм тук още не знам правилата и кое как става, но да си питам дали някои от тук е правил тази процедура за вграждане на лупи във фарове и по точно за Стило. Дали има ефект, дали стой добре и пасва на рефлектора във фара и най важното, ако се наръси цялата вътрешна част/рефлектора, мигач габарит дълги/ то ще е с би хенон и... та мисълта мие ще светят ли мигачите и поне габаритите .....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вграждане на лупи във фарове за стило
Collapse
X
-
Става и даже има един пич дето го направи на бившето му Стило и седи и свети много добре... Особено с ксенон... Има доста снимки в нета, ама е доста относително и какви лупи ще вземеш... Монтажът на всички е приблизително еднакъв... Бях се навил преди време и даже сега като се сетя и пак се навивам...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Масово продават по 120-40 лв лупите в България... От Китай наистина има същите че и по-добри лупи на много по-ниска цена...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Аааа не...Разликата с обикновените фарове е ОГРОМНА!!!Ето един клип с лупи и ксенон... Май май ще прежаля едни 50-60 лева за лупи от Китай...Само не знам дали ще ми стане инсталацията на сегашния ксенон към крушки Н1...https://www.youtube.com/watch?v=1CgIRTruN4gFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Аз има ксенон и точно това ме дразни че е някак "поп фолк" така без лупи хаха а и искам да наръся от вътре фаровете черни да остане само лупата и габаритите и обсега на мигача, поне някак си така ми стой в представата но какво ще излезе ще видим тия дни само да видя какви точно лупи да взема като размер. Иначе прочетох бая и хората си казват че самата лупа става за Н1,Н3,Н7........... а самата лупа става само за Н1 а мойте са Н7... дали ще трябва да взема нова инсталация или Н1 ще станат на тези палачки с който съм сега, ето това сега ми е чудно. Инче намерих едни лупи за 70 лв от бг сайт.
Коментар
-
А за да не отварям нова тема, някой да си е имал вземане даване с навигация на стило. мойто си е обикновено а е взета от абарт май не знам но не мога да си намеря шина ..... така ми я дадоха а и изведнъж сд-то отказа, сега я ползвам като цветно радио не че преди беше по различно но в нета съм намерил чпс антена на фиат и алфа ако я взема дали ще стане нещо някой дали знае как стоят нещата.
Коментар
-
Аз на Кромата от месец съм с Биксенон лупи и разликата е потресаваща. Имайте предвид ,че определени модели фарове на Фиат не са залепени с битумното лепило,което като нагрееш се размеква и стъклото пада, новите особено произведени от AL са с полиуретаново лепило,което не се размеква, а се реже по специален начин за да се отвори фара- с други думи не е за всеки работа. Но варианта с биксенон лупи , хубав AC ксенон с 4300 крушки и запазена оригинална дълга секция+ дълги от биксенона нощем карането е удоволствие.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
mostant написа:Аз има ксенон и точно това ме дразни че е някак "поп фолк" така без лупи хаха а и искам да наръся от вътре фаровете черни да остане само лупата и габаритите и обсега на мигача, поне някак си така ми стой в представата но какво ще излезе ще видим тия дни само да видя какви точно лупи да взема като размер. Иначе прочетох бая и хората си казват че самата лупа става за Н1,Н3,Н7........... а самата лупа става само за Н1 а мойте са Н7... дали ще трябва да взема нова инсталация или Н1 ще станат на тези палачки с който съм сега, ето това сега ми е чудно. Инче намерих едни лупи за 70 лв от бг сайт.pi4_s_bravo написа:Аз на Кромата от месец съм с Биксенон лупи и разликата е потресаваща. Имайте предвид ,че определени модели фарове на Фиат не са залепени с битумното лепило,което като нагрееш се размеква и стъклото пада, новите особено произведени от AL са с полиуретаново лепило,което не се размеква, а се реже по специален начин за да се отвори фара- с други думи не е за всеки работа. Но варианта с биксенон лупи , хубав AC ксенон с 4300 крушки и запазена оригинална дълга секция+ дълги от биксенона нощем карането е удоволствие.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Изглежда супер, а като гледам има мегдан да се сложи лупа и на дългите Иначе ми казаха че е с пистолет за горещ въздух ще стане но после при съединяването на двете части ми дават много мнения .... някой казват със силикон което според мен е глупост понеже си продават специални уплътнения който се нагряват или както гледах в нето едно приспособление <16> поне от клиповете който изгледах всички така действат.
Коментар
-
Само дето фаровете са на AL и ако са с полиуретаново лепило ,както каза колегата става кофти задача...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Направих го колеги. Днес свалих бронята и фаровете не ме питайте как ги отворихме ....... Преди време ме удариха дясно от пред и купих нов фар явно Китайски , та той се отвори лесно само с нагряване но оригиналния ми взе акъла направо. Та сложих лупите който и те явно са Китайски то не съм се и надявал да са други де, там също едно напасване. Реших да пръсна предната част с черен мат но се чудя дали целия фар от вътре не го наръся(рефлектора) сега ще кача снимки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар