Здравейте, предстои ми сваляне на алтернатора на Стило-то че взе да ми лази по нервите, обаче като гледам къде е заврян мисля че ще ми трябват съвети как да го извадя.Гледам че и там дето е силовия кабел е невъзможно да се бръкне нито с ключ нито с бит да го отвия предварително. Абе като цяло някой ако го е правил да казва квот знае
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля алтернатор на стило 1.6
Collapse
X
-
Ако е като на Браво/а - през подкалника.Хубаво е да си на канал.Сваля се с планката изотзадзе, общо около 5 болта са."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Чакай не пискай вземи звънни един тел. и питай . (нямах достъп до форума)Сваля сееее :DДясна гума ,капака на мотора, кора под мотора (средна и дясна) , десен подкалник- това е подготовката :DСваляш обтегача на ремъка (с болче 8мм) после разкачаш двата болта на Алтернатора (едната гайка е заврянаааа на гъза на ....) след това откачаш кабелитеПосле по обратен ред Нооо първо кабелитеПС: Пия ХаинекенШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:Чакай не пискай вземи звънни един тел. и питай . (нямах достъп до форума)Сваля сееее :DДясна гума ,капака на мотора, кора под мотора (средна и дясна) , десен подкалник- това е подготовката :DСваляш обтегача на ремъка (с болче 8мм) после разкачаш двата болта на Алтернатора (едната гайка е заврянаааа на гъза на ....) след това откачаш кабелитеПосле по обратен ред Нооо първо кабелитеПС: Пия ХаинекенКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Кога Къде ? пиши да се разберем на ЛСШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар