Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се сваля алтернатор на стило 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се сваля алтернатор на стило 1.6

Здравейте, предстои ми сваляне на алтернатора на Стило-то че взе да ми лази по нервите, обаче като гледам къде е заврян мисля че ще ми трябват съвети как да го извадя.Гледам че и там дето е силовия кабел е невъзможно да се бръкне нито с ключ нито с бит да го отвия предварително. Абе като цяло някой ако го е правил да казва квот знае
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Браво бе, никой ли не е свалял алтернатор на Стило /Браво /Брава 1.6 да каже как стоят нещата със свалянето и изваждането!
    .

Коментар

Ако е като на Браво/а - през подкалника.Хубаво е да си на канал.Сваля се с планката изотзадзе, общо около 5 болта са.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

5 Болта ? къде са бре 1 отгоре на планката и 1 отдолу по дълъг. Другите ??П.п Aаааа ама то трябвало цялата стойка да се свали барабар с обтяжната ролка.
        .

Коментар

Чакай не пискай вземи звънни един тел. и питай . (нямах достъп до форума)Сваля сееее :DДясна гума ,капака на мотора, кора под мотора (средна и дясна) , десен подкалник- това е подготовката :DСваляш обтегача на ремъка (с болче 8мм) после разкачаш двата болта на Алтернатора (едната гайка е заврянаааа на гъза на ....) след това откачаш кабелитеПосле по обратен ред Нооо първо кабелитеПС: Пия Хаинекен
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
            Чакай не пискай вземи звънни един тел. и питай . (нямах достъп до форума)Сваля сееее :DДясна гума ,капака на мотора, кора под мотора (средна и дясна) , десен подкалник- това е подготовката :DСваляш обтегача на ремъка (с болче 8мм) после разкачаш двата болта на Алтернатора (едната гайка е заврянаааа на гъза на ....) след това откачаш кабелитеПосле по обратен ред Нооо първо кабелитеПС: Пия Хаинекен
            Ела да го направим и ще пиеш цяла каса Хайнекен Темата е разчистена от алкохолните коментари.Модераторски екип fiat-bg.org.
            .

Коментар

Кога Къде ? пиши да се разберем на ЛС
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
              X