Здравейте колеги,сравнително от скоро имам фиат браво 1.8 99 г. и халогените си работеха, но спряха и двата наведнъж, крушките са здрави и реших да намеря бушона но не можах , понякога (много рядко 2-3 пъти) когато превключа от къси на дълги светлини угасва всичко не знам дали има нещо общо с първия проблем. Моля за малко помощ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с халогените
Collapse
X
-
За халогените свали панела с бутоните и провери реленцето на платката, там обикновенно много се нагрява и може да е стопило нещо, другия проблем ме води към смяна на лосчета.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
За халогените .На мен първия път ми разтопи ел. таблото с бушоните , не беше много но ги загуби и се наложи да ги свържа отделно с друго тяло с бушон и си реших проблема . На скоро пак ги загубих и се оказа загубена маса на буксата под бронята от левия край . Но за хубав оглед ще ти трябва канал , че мен ме подведе първия път защото беше скъсана в дънато на буксата и не вижда в нормално положение . Релето му е в жапката от зад , черно и червено са 15 и 25а май бяха мисля че черното беше за тях 15а .Успех.
Коментар
-
Провери буксата при левият халоген(хваната е отдолу за бронята).При мен спряха изведнъж и кво ли не рових и се оказа, че буксата се е разтопила и подула, а от там не дава контакт.Нали всичко във фиат е правено от тройно рециклирана пластмаса... така ставаFiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар