Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няколко запитвания по ел. инсталация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няколко запитвания по ел. инсталация

Здравейте на всички :Имам няколко питания относно халугени , парно и чистачки . На фиат марея 1.6 99г1 Значи загубих си тока халогените копчето им свети при пускане релето си щрака но нямам ток на бушона ? с задните всичко си е наред.2 Другия проблем е температурата на парното не може да се регулира или духа на топло когато е увеличено и при опит за леко намаляне започва да духа на студено и няма регулиране или топло или студено колата е климатроник . Възможно ли е самия ключ да прави номера или датчика от долу.3 И следващия е с чистачките започват да си работят нормално при дъжд на всички степени но след известно време откачат и почват да се движат постоянно без интервали и скорост , започват да си карат в едно темпо докато не загася колата , после пак се оправят за кратко и пак същото след това. ? Това може ли да е релето което е вградено при моторчето.4 И още нещо се сетих плафона в купето и той си прави каквото му е кеф по принцип си работи но на моменти не гасне и оставя светнат но доста по слабо от нормалното даже трудно се забелязва ако си извън колата само вътре се вижда.Ще бъда благодарен на всички препоръки , че дойде такъв сезон където тези неща са важни и си искат своето .Поздрави :

Моя съвет е да отидеш на майстор, примерно при Жоро да я огледа. Но много ме съмнява е проблема е от вода.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      Моя съвет е да отидеш на майстор, примерно при Жоро да я огледа. Но много ме съмнява е проблема е от вода.
      Проблемът с халогените е решен сега оставят другите неща . Беше прекъснал масата на буксата от лявата страна на бронята от долу , беше прекъснал вътре в самата букса . Мерси за съвета може и при Жоро да ида ако не се справя с др. неща.

Коментар

Re: Няколко запитвания по ел. инсталация

ivo-VE написа:
        Здравейте на всички :Имам няколко питания относно халугени , парно и чистачки . На фиат марея 1.6 99г1 Значи загубих си тока халогените копчето им свети при пускане релето си щрака но нямам ток на бушона ? с задните всичко си е наред.2 Другия проблем е температурата на парното не може да се регулира или духа на топло когато е увеличено и при опит за леко намаляне започва да духа на студено и няма регулиране или топло или студено колата е климатроник . Възможно ли е самия ключ да прави номера или датчика от долу.3 И следващия е с чистачките започват да си работят нормално при дъжд на всички степени но след известно време откачат и почват да се движат постоянно без интервали и скорост , започват да си карат в едно темпо докато не загася колата , после пак се оправят за кратко и пак същото след това. ? Това може ли да е релето което е вградено при моторчето.4 И още нещо се сетих плафона в купето и той си прави каквото му е кеф по принцип си работи но на моменти не гасне и оставя светнат но доста по слабо от нормалното даже трудно се забелязва ако си извън колата само вътре се вижда.Ще бъда благодарен на всички препоръки , че дойде такъв сезон където тези неща са важни и си искат своето .Поздрави :
        Имам едно друго запитване и за регулирането на фаровете но не ми се пуска нова тема а не се справих с търсачката .И затова питам тук та те са с лупи и светят много ниско поне единия на преглед ми казват , че са си добре ама не така може би не знаят как се работи с тая машина . И така вчера пробвах сам от един пластмасов болт на късите светлини но се върти безкрайно и двете посоки и почвам да си мисля че май е развален. Ако някой знае как става ще бъда много благодарен .

Коментар

Развален ще да я, защото там няма болтове, дето да се въртят безконечно. За сметка на това са пластмасови и много лесно се чупят.

Коментар

кола

За плафона- виж някъде на вратите бутончето на някоя врата може да прави проблем или ако има конфорд модул някоя букса май беш под задната седалка
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
              За плафона- виж някъде на вратите бутончето на някоя врата може да прави проблем или ако има конфорд модул някоя букса май беш под задната седалка
              Мерси за отговора. Но имам питане възможно ли е да е от централното заключване , защото едната врата ми прави номера и не се заключват или автоматично се заключват според зависи от това което правиш , може ли от там да прави някаква слаба връзка на постоянна маса.

Коментар

Salvador написа:
                Развален ще да я, защото там няма болтове, дето да се въртят безконечно. За сметка на това са пластмасови и много лесно се чупят.
                Мерси за отговора . Явно се е счупило нещо а знаеш ли как се регулира в смисъл въртене на ляво на долу или на горе мести лупата . Може ли да се смени тоя винт или там каквото е без да се сменя фара .

Коментар

Working...
                X