Здравейте колеги ,на скоро закупих Стило 1.6 2003г. .След проблем с радиатора майстора е бил свалил акумулатора близо седмица и сега колата не разпознава ключа по никакъв начин ,нито алармата работи нито централно абсолютно нищо ,само на контакт мога да включа ,някой ако може да ми каже какво бих могъл да направя по въпроса ще съм му много благодарен , до колкото видях по някой форуми проблема е доста сериозен а хич не ми се занимава с ключари защото знам че съдират кожи , моля някой ако е имал същия проблем да драсне два реда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ключа ,стартирането на двигателя
Collapse
X
-
кола
Нищо не казваш дали стартера върти дали има гориво до двигателя Правил ли е диагностика какво свети по таблото като не пали Да не е въртял да пали при слаб акумулаторАко не е от него а ти купиш комплект ще върне ли майстора парите А ти за какво закара колата да си е оправи той 0той да дава пари .Нали си е закарал на собствен ход не с репатрак .Поне аз така мисля Търси втора употреба Ключ + бушони+ ECU Да не си го закарал в сервиза при блоковете/Манастирите/
Коментар
-
Таблото свети стартера работи, акумолатора също е 6 и гориво има , неиска да запали не разпознава ключа , сервиза е на стадиона ако познаваш пз, не я закарх на самоход няма как ,от там ми казаха че е компютъра и сега търся втора ръка ама има само дизелови.... Не знам вече и аз най кой да вярвам ,друг майстор ми каза пък да почистя компютъра (платката) и да пробвам пак , цялата работа е че е била без акумолатор много време и си е забравила кодовете според мен , а пък как е изгорял комп. Не знам
Коментар
-
Ако не ти разпознава ключа, ще ти свети едно оранжево ключе на таблото. Така ли е? (Или надпис CODE, не знам как е точно при Стило).Ако не свети такова нещо - то не е от ключа.Комп няма как да ти изгори, като няма акумулатор в колата.Проблемът определено е с кодовете, щом не ти разпознават ключа и централното и алармата.Тия в сервиза няма да ти решат проблема.А и ако намериш нов компютър - то трябва да го купиш с клемореда и ключовете. Иначе никаква работа няма да ти свърши.Слави да каже какво имаше предвид, че е лесно?Да се обучи наново системата ли? За това не трябва ли кода от код-картата? (която много често липсва при нашите коли)
Коментар
-
кола
Може да се проверят ключовете да се синхронизират с машинката Питай ги ако може да направят диагностика -В мобиле има доста коли на части .Питай за цевна комплект.Вярно ако има код карта/една като кредитна /е по лесно иначе няма да те пусне за програмиране на нови препрограмиране на старите ключове Ако свети CODE -при тебе е ключе с катинарче .Алармата да не е допълнително слагана и да прекъсва някоя важна/ жичка/та да не пали .Както ти казвах ако е въртял да е пали на слаб акумулатор може да се бъгне системата .В събота ще си ходя за Велинград може да мина да е закачим да видим какво е ако сервиза тогава работи де .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар