здравейте фенове на италиянското автомобилостроене след дългите дъждове установих че е влязла вода в вратата и ми е изгоряла тонколонката имате ли представа дали оригиналното cd ще захранва 100 вата или какви ще ми препоръчате колко пари струва това [/u]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ще станат ли по мощни говорители на оригинално cd
Collapse
X
-
Salvador написа:С реални 100 вата няма да се справи. При мен са някакви по 45 вата, но не са оригиналните, италианеца е сложил JBL. Дават много чист звук, но не могат да се усилят кой знае колко.fiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc
Коментар
-
Josef Gazara написа:Salvador написа:С реални 100 вата няма да се справи. При мен са някакви по 45 вата, но не са оригиналните, италианеца е сложил JBL. Дават много чист звук, но не могат да се усилят кой знае колко.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Josef Gazara написа:M5kov написа:Намери си оригинални, има не малко коли на части."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
6.5 инча са, а ватовете не знам защото не са мой и не съм ги виждал отзад, но свирят много добре. Дали са Босе или харман кардон ще те излъжа но бяха от марките. Волво с60 или в60 пиши в гугъл и ще излезе каква марка бяха.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар