Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стрелката за температурата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стрелката за температурата

Колата е Брава 99г. 1.6 103кс. с кръглите уреди ...Проблема е че стрелката за температурата показва само когато си иска.Без значение дали е загряла или е студена.Понякога ми показва дни наред а понякога седмица не ми показва нищо ,а понякога както си работи и изведнъж спира и обратното. Та въпроса ми е случвало ли се е на някой и от какво може да е?
    Понякога взимам такива решения и правя такива неща че чувам как бръмбарите в главата ми стават прави и ме аплодират...

Разглобяване на таблото с уредите и почистване на пиновете на самия уред за температурата които контактуват с платката,като се разглоби се вижда за какво става въпрос.
    Маренго 1.9Jtd-110 2002

Коментар

Бих те посъветвал да си провериш буксата на термодатчика дючек да не играе кючек под капака. После сваляй таблото. Виждам че си в младост, драсни едно ЛС ако не знаеш какво да праовиш.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Отворих вчера таблото всичко си изглеждаше добре напръсках с контакт спрей и закачих всичко по местата си след това проверих както каза колегата под капака буксата която е на термостата не мърдаше и си се закопчаваше супер но и нея напръсках с контакт спрея... Но пак нищо от време навреме се включва но после стрелката пада .Понякога още като запаля на студен старт и си показва а понякога чак като загрее и се включи вентилатора.От какво може да е?
        Понякога взимам такива решения и правя такива неща че чувам как бръмбарите в главата ми стават прави и ме аплодират...

Коментар

Working...
        X