Здравейте имам Фиат стило 1.9 JTD преди няколко месеца ми смениха някаква тресчотка на алтернатора и от тогава започнаха сумати проблеми с електричеството. Първото, което е започнаха да ми пулсират светлините- фарове,плафони- ту светят по-ярко,ту по-слабо. Появяват се и грешки - loose connection, abs failure, pwr steer fail и волана става твърд отвреме навреме. Понякога колата гасне и неиска да запали, също и когато светлините пулсират двигателят отвреме навреме прекъсва и неможе да вдигне оборотите.Според вас дали е от алтернатора.Грешен раздел -> Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с електричеството на Фиат Стило, алтернатор?
Collapse
X
-
Кофти случай, лятото и аз имах подобен проблем с Denso-алтернатора на бравото. И при мен си мислиха, че е ролката за свободен ход, но алтернатора грееше и си миришеше на лак и виеше . В крайна сметка се оказа, че са "изгърмели" два силови диода и смениха цялата плочка. Мисля, че при мен сваляха дясната полуоска, за да стигнат до алтернатора.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар