Колоните (ако не са дефектирали, разбира се) е НЕВЪЗМОЖНО да внесат такова влошаване на качеството, колкото адаптер за прехвърляне на звук тип "касетка"!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Извеждан AUX на Fiat Stilo с оригинален-радио касетофон
Collapse
X
-
valti написа:До сега са ми задали поне 5-6 човека един и същ въпрос: "Това оригиналната музика на колата ли е?"Лично според мен колоните свирят доста задоволително.
Коментар
-
Immortal написа:valti написа:До сега са ми задали поне 5-6 човека един и същ въпрос: "Това оригиналната музика на колата ли е?"Лично според мен колоните свирят доста задоволително.Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !
Коментар
-
Хубаво и елегантно се е получило колега.На мен ми се вижда прекалено сложно. Аз на Бравата извадих AUX през АМ честотите (така и така не се ползват). Цялата операция ми отне близо 5-10минути. Дали не е възможно и на Стило?https://www.youtube.com/watch?v=6nmMmNecZrIЕто как стана. Прекарах си през жабката един кабел 5м. Може от багажника музика да пускаш Звука е хубав, въпреки, че на клипа изглежда по слаб. От плеърчето е. Сега съм с друг и свири като радиоФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Кабел plug and play за Стило (вистеон) няма :DТествано е просто си иска някаква комуникация със CD Changer и това е Единствения вариант открит от мен е през Телефона (Мони сигнал) или TMC Mikrolink е една сръбска джаджа която се връзва към CD Changer входа и има вход за USB. Той имитира CD Changer .Аз съм с такова от повече от година уникална джаджа върши перфектна работи свири чистоЕто една Тема в която се разисква проблема и решение за ТелефонаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Esper написа:Дидо, този кабел наистина ли бачка?Имам предвид, че вероятно му трябва някаква активна част да излъже радиото, че има чейнджър все пак.
Коментар
-
Immortal написа:Esper написа:Дидо, този кабел наистина ли бачка?Имам предвид, че вероятно му трябва някаква активна част да излъже радиото, че има чейнджър все пак.Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !
Коментар
-
Е, бурна става като някой излезе с тезата, че от пръд.я боя става.Или че с касетка-адаптер музика ще вади Твоето решение е супер - без пари с качество колкото може радиото.Српската джаджа е елегантна и практична ама пари струва.Темата беше много полезна, поне за мен!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
- 1 like
Коментар
-
така като гледам тук май никой не е имал качествен саунд в колата си ! така или иначе, през каквото и да си пуснеш музика тъпия касетофон в един момент сам си я намалява и изчиства звука а и да ми ми казвате че с фабричните колони вади супер саунд е доста смешно !!Fiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)
Коментар
-
choch1 написа:така като гледам тук май никой не е имал качествен саунд в колата си ! така или иначе, през каквото и да си пуснеш музика тъпия касетофон в един момент сам си я намалява и изчиства звука а и да ми ми казвате че с фабричните колони вади супер саунд е доста смешно !!
Коментар
-
именно за това говоря колега ! На фабричната музика (касетофон и колони) каквото и да й пуснеш е все тая ,тя си има един максимум който си го достига с всичко (касетка-адаптер , кабели изкарани през антената ако щеш, все същия к...р ) П.П. друг е въпроса че ако някой обича да си се човърка по платката няма лошо да го направи , просто исках да кажа че и с адаптер е същотоFiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)
Коментар
-
Още веднъж ще повторя:Касетката/ФМ трансмитр-а внасят МНОГО ПОВЕЧЕ гов.а от това, което може КОЕТО И ДА БИЛО фабрично радио!Не е задължително да си аудиофил за да стигнеш до това заключение.Дори не е необходимо да караш туби в багажника и да захранваш музиката с кабели за електрожен!Иначе на ВЕФ-овете кво им е?Радио - иманйе!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
само ако може да не ми повтаряш и без главни букви !мисълта ми беше следната !!!на фабричната музика в стилото от където и да й изкараш кабели е все същия х...й като това да й пуснеш касетка адаптер!и не казвам че е лошо да се изкарват кабели, просто за мен е безмислено и мисля спора да приключи точно тук колегаFiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)
Коментар
-
Съгласен съм на тестове!Фабричната музика на стило с "касетка" и същото парче през кабел или онази српска хуй.я.Дори съм склонен да "инвестирам" в една такава за идеята.Имам предвид Mikrolink а не "касетка" - до последното не ща и с ръкавици да се докосвам!Ще загубиш, вЕрвай ми!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар