Здравейте колеги,няколко дни търсих схема на заводското радио на Fiat Stilo - Visteon OA. Такава не намерих, може би защото не съм търсил на правилното място. Хванах мултицета и набързо направих една равносметка. Крайният резултат е повече от задоволителен. Качеството на звук и плътност на звук е отлично, доколкото е възможно с заводските говорители.Бонус: не се забелязват някакви намеси по радиото, който да са нелицеприятни Позволих си да пусна едно PDF, което да помогне евентуално и на други колеги. Ако някой сметне, че е безполезно и е вече налична информация, моля да го изтрие.https://www.dropbox.com/s/cow5iqwft6...radio.pdf?dl=0При въпроси съм на разположение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Извеждан AUX на Fiat Stilo с оригинален-радио касетофон
Collapse
X
-
choch1 написа:много добре колега , но при положение че има касетки с кабел по 5 лв. не знам дали си струва цялото това разглобяванеНе е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !
Коментар
-
AleksandarK написа:Предвид поста на колегата kluchar се разрових за pinouts и да има такива, може и без разглобяване, но с изработката на една платка с микропроцесор. Тя ще отваря входа за cd changer. Цената обаче на вложения труд ще е в пъти повече от едно елементарно разглобяване.
Коментар
-
Браво колега( но късно за мен), аз години наред търсих и чаках да се появи нещо подобно или метод за USB, но до колкото разбрах стигнаха само до Моно звук... И 1 седмица преди твоя пост се сдобих със сръбския Microlink, който смея да твърдя, че е много рационална покупка. И все пак ако бях видял 1-во тази инструкция, щях да я пробвам. )Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
Коментар
-
Аз преди време съм правил същото с бекер-а на мерцедеса.Минах през "касетка", FM трансмитери - всичко това е един голям булшит.В кабела/USB е истината.Дидо, този кабел наистина ли бачка?Имам предвид, че вероятно му трябва някаква активна част да излъже радиото, че има чейнджър все пак.А този микролинк какъв е?Колега, я дай малко инфо за него, моля.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper ето малко инфо за сръбската джаджа. И аз имам такава и смея да твърдя, че свири много добре. Аз си я купих за мен, но на стилото на един колега му заспа. Така аз реших да не давам пак пари, а да си направя AUX.П.С. поръчах си и аз един такъв кабел, та да видим какво ще излезе. И да не работи ще го преработя и ще го направя.Сега към ръководството ще добавя и една секция за извеждане на AUX за телефон (Bluethoot). Ще минава през входа за телефонния модул, но с един предусилвател и директно с BT донгъл. Всичко може да се скрие в кутията на радиото, а да се направи декоративна решетчица само за миккрофона на BT донгъла.Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !
Коментар
-
Esper написа:choch1 написа:много добре колега , но при положение че има касетки с кабел по 5 лв. не знам дали си струва цялото това разглобяванеFiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар