Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за фабричното радио на Фиат Браво 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за фабричното радио на Фиат Браво 2

Здравейте имам фиат браво 2 1.4 турбо - искам да си сменя акумулатора но не знам дали има КОД, бихте ли ми дали някакъв съвет? Защото със колата не са ми дали никакви документи.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: Въпрос за фабричното радио на Фиат Браво 2

petar_fiat написа:
    Здравейте имам фиат браво 2 1.4 турбо - искам да си сменя акумулатора но не знам дали има КОД, бихте ли ми дали някакъв съвет? Защото със колата не са ми дали никакви документи.
    Със сигурност имаш код. Има вариант да смениш акумулатора и да не оставиш колата без захранващо напрежение. Пускаш от новия акумулатор два проводника към плюсовата и минусовата клема, след това сваляш стария акумулатор, слагаш новия, слагаш му клемите и сваляш проводниците накрая. Успях да излъжа един Форд по този начин.
    1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
    2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Може и да нямаш код. Иди в представителство на ФИАТ. Там трябва да ти го изнамерят.Иначе на много от колите след 2009 години радиото ВЕЧЕ не се кодира. На последната ми коласе оказа, че нямам код.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Най-вероятно системата е като в новата Крома.Има код, но той е записан в боди-компютъра на колата и можеш хиляди пъти да си сваляш и слагаш радиото и няма да ти поиска код.Ще го поиска обаче, ако го монтираш в друга кола.И аз от това се опасявах в началото, но като прочетох тук и там разбрах че няма страшно и спокойно си свалям акумулатора, когато се налага.

Коментар

мн. благодаря за отговорите. Ще пробвам и ще ви кажа какво е станало

Коментар

За да си сигурен обаче направи proxy alignment и тогава сваляй акумулатора.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

извинявай но били ми казал какво е това proxy alignment ?

Коментар

https://www.google.bg/search?q=proxy...sQGpwonQDAНа прост език казано, процедура, с която си връзваш гащите и ще си сигурен, че няма да ти иска код за радиото.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                X