Здравейте имам фиат браво 2 1.4 турбо - искам да си сменя акумулатора но не знам дали има КОД, бихте ли ми дали някакъв съвет? Защото със колата не са ми дали никакви документи.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за фабричното радио на Фиат Браво 2
Collapse
X
-
Re: Въпрос за фабричното радио на Фиат Браво 2
petar_fiat написа:Здравейте имам фиат браво 2 1.4 турбо - искам да си сменя акумулатора но не знам дали има КОД, бихте ли ми дали някакъв съвет? Защото със колата не са ми дали никакви документи.1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
-
Най-вероятно системата е като в новата Крома.Има код, но той е записан в боди-компютъра на колата и можеш хиляди пъти да си сваляш и слагаш радиото и няма да ти поиска код.Ще го поиска обаче, ако го монтираш в друга кола.И аз от това се опасявах в началото, но като прочетох тук и там разбрах че няма страшно и спокойно си свалям акумулатора, когато се налага.
Коментар
-
https://www.google.bg/search?q=proxy...sQGpwonQDAНа прост език казано, процедура, с която си връзваш гащите и ще си сигурен, че няма да ти иска код за радиото.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар