Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обновяване на звука в Stilo 1.9 JTD Multi Wagon

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обновяване на звука в Stilo 1.9 JTD Multi Wagon

Здравейте колеги,може ли някой да ме насочи, какъв е размера на говорителите на моята красавица. Десен преден е започнал да си заминава. Много дълго време си ги карах без да мисля за подмяна, но при едно от пътуванията София - Варна - София без компания, радиото ми скъса нервите. Веднага, след като се прибрах, разкрасих предния панле с един панелен стерео жак и директно вкарах сигнал от iPod-а. Сега като слушам вече flac-ве "пърденето" на този говорител ме дразни.Ако някой е правил тази процедура, ще се радвам на малко информация. Интересува ме точния размер на предните и нужни ли са фланци ?
    Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !

16.5 см.Нужен е фланец, може да си спестиш закупуването, като използваш старите колони за фланци.Като свалиш кората и говорителите ще ти стане ясно.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      16.5 см.Нужен е фланец, може да си спестиш закупуването, като използваш старите колони за фланци.Като свалиш кората и говорителите ще ти стане ясно.
      Благодаря EMZO свалих кората, още преди да пиша, но пуснах така темата с идеята да видя точния размер, ако някой има вече осъществени идеи. Иначе, намерих си този размер BOSE-та, за мое съжаление за сега само две за отпред, тъй като няма пари за задни. Заводския касетофон ще бъде преработен + стъпало и филтри, поради радостния факт, че като махна механиката, има място, дори и за охлаждащ елемент. Все още обмислям и се чудя, дали да не взема една бленда и да я преработя, така, че да залепне отзадната страна едно таблетче 7" с навигация и други глезотии, като ALFA OBD И т.н. (+ BT ELM327). Зад блендата едно стъпало 4 х 50 W за да захранва музиката. Ще има приличен звук, а за визията, при повече старание, може да стане прилично.
      Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !

Коментар

Working...
      X