Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за Фиат крома.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами за колегата не знам ,но аз мога да кажа за моята.В чужбина и по-точно в Словения започна да ми придърпва кромата 1.9-120к.с. 2007г. един познат ме закара в сервиз и механика установи ,че проблема е в егр и за 20 мин. му постави една ламаринка и светна чек-а ,но човека каза ,че няма проблем и да си го сменя в България.Така карах 3000 хил.км. без да е имало някаква промяна в колата ,нито към вървене,нито към палене и естествено спря да прекъсва.Поздрави!

Коментар

BO написа:
      Искаш да кажеш, че на Крома си запушил ЕГР-а, светнала ти е лампата, ама промяна във вървенето на колата няма?
      Да точно това казвам, по-точно след никаква индикация на таблото, колата просто спря да върви, което ме насочи право към егр, затапих го, светна чека( което е нормално) , колата се държи както преди да се появи тоя проблем.Мисълта ми е, записана е грешката на егр-ок, дали мога си карам така или след определен пробег ще имам съпътстващи проблеми?
      1.9 16v multijet manual gearbox

Коментар

Някой да е слагал дневни светлини на Кромата ?В нета няма нищо готово като решение. Нито фарове с дневни светлини нито варианти с решетката до халогените....П.п.Или поне аз не открих
        Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Би лупи на късите и лед крушки на мястото на дългите+ преправяне на инсталацията.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Би лупи на късите и лед крушки на мястото на дългите+ преправяне на инсталацията.
            Къде могат да ми служат хубави лупи ?Не ми се играе филма с отваряне на фара...

Коментар

В твоя край - не знам.Иначе с куриер - Geraka - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=48&t=258989
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Марто написа:
                Някой да е слагал дневни светлини на Кромата ?В нета няма нищо готово като решение. Нито фарове с дневни светлини нито варианти с решетката до халогените....П.п.Или поне аз не открих
                Аз си сложих.
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Колеги, някой знае ли как се сваля колоната с барчето?Под модула с пепелника и запалката има един болт, но е прекалено стабилна да се държи само на него...

Коментар

КОлега, първото, което трябва да направиш, като си купиш Крома, е да си изтеглиш диска с упътването от тук:http://download.fiat-bg.org/Books/Croma/ - теглиш образа eLearn. След което или го записваш на диск, или го пускаш с Deamon Tools.И вътре ще намериш как се сваля и поставя всяко болтче на тази кола, схеми на всяко нещо и още хиляди нещица.Аз мога да отворя и да видя откъде се разглобява конзолата, ама няма да го направя. Ти сам.

Коментар

Immortal написа:
                      КОлега, първото, което трябва да направиш, като си купиш Крома, е да си изтеглиш диска с упътването от тук:http://download.fiat-bg.org/Books/Croma/ - теглиш образа eLearn. След което или го записваш на диск, или го пускаш с Deamon Tools.И вътре ще намериш как се сваля и поставя всяко болтче на тази кола, схеми на всяко нещо и още хиляди нещица.Аз мога да отворя и да видя откъде се разглобява конзолата, ама няма да го направя. Ти сам.
                      Мерси. Сега щепусна компа, че и без това не е работил от месец

Коментар

Някой да знае какво е това отпред на таблото, прилича на сензор за чистачките, но като валя, днес , не се пуснаха автоматично ?
                        Прикачени файлове

Коментар

donibrasco написа:
                          Някой да знае какво е това отпред на таблото, прилича на сензор за чистачките, но като валя, днес , не се пуснаха автоматично ?
                          Това е антената на GPSа.
                          Fat Croma 1.9 16v multijet
                          Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Това е бутон, който изстрелва руските и американските ядрени ракети.Или просто датчик на климатроника.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Е, кое от двете е? :D

Коментар

Руските ракети изстрелваДатчик на климатроника.Тия неща ги пише в книжката на колата, ама кой е толкоз луд, че да ги чете ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X