Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да си направя аларма на Бравото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде да си направя аларма на Бравото

Имам Браво и трябва да сложа аларма преди да я застраховам... и се надявах да ми препоръчате местенце където продават и слагат (аларми) ако имат и сайт ще е направо суперБлагодаря предварително
    Fiat Bravo 1.6 16V - Бензин

колега и аз искам отговор на този въпрос поткрепям твоето питане- добър майстор, да не разбазика имобилайзера и централното, просто да сложи най-елементарната свирка, че застрахователите да се успокоят и да ни застраховат!
    Bravo SX TD100, 1997

Коментар

Колеги сменете застрахователите! Това с тия безумни аларми е пълен шит!
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

колкото и да ги сменяме, навсякъде вече е еднакво!!! до скоро си бях уредил в Булстрад само с имобилайзер, и като вече събрах парите и отидох, хем при мой човек, ми вика, че шефовете вече променили и при тях само с аларма- т.е. както казах свирка да има.
        Bravo SX TD100, 1997

Коментар

Витоша не искат аларма, а дори и маркировката е препоръчителна!
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

simps написа:
            колега и аз искам отговор на този въпрос поткрепям твоето питане- добър майстор, да не разбазика имобилайзера и централното, просто да сложи най-елементарната свирка, че застрахователите да се успокоят и да ни застраховат!
            Струва ми се че изискванията ти си противоречат - за да се сложи аларма каквато описваш не е необходимо да пипа супер специалист. За него дори ще бъде загуба на време. Аз съвсем не подкрепям идеята за "супер аларми", обаче не мисля че китайски боклук за 20-30лв има място в една кола.Моята не е нещо върховно, Supersec някакъв, made in BG.Oбаче в последствие и закачих един микровълнов датчик с две зони и да не чуе дявол, откакто е монтиран не са ми точили гориво. С китайските не става.Освен това си цъкам централното с дистанционното на алармата. Ключ за вратата съм ползвал общо 1 или 2 пъти и зимата нямам проблем с ключалката. Това също не става с китайчетата. Изобщо моето мнение е че алармата трябва да е 100-150лв. Иначе все едно си ги хвърляш зад гърба
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Re: Къде да си направя аларма на Бравото

Medic написа:
              Имам Браво и трябва да сложа аларма преди да я застраховам... и се надявах да ми препоръчате местенце където продават и слагат (аларми) ако имат и сайт ще е направо суперБлагодаря предварително
              Защо не пробваш тук http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...e5b5e29c6abbd0
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

Коментар

Esper написа:
                Струва ми се че изискванията ти си противоречат - за да се сложи аларма каквато описваш не е необходимо да пипа супер специалист. За него дори ще бъде загуба на време. Аз съвсем не подкрепям идеята за "супер аларми", обаче не мисля че китайски боклук за 20-30лв има място в една кола.Моята не е нещо върховно, Supersec някакъв, made in BG.Oбаче в последствие и закачих един микровълнов датчик с две зони и да не чуе дявол, откакто е монтиран не са ми точили гориво. С китайските не става.Освен това си цъкам централното с дистанционното на алармата. Ключ за вратата съм ползвал общо 1 или 2 пъти и зимата нямам проблем с ключалката. Това също не става с китайчетата. Изобщо моето мнение е че алармата трябва да е 100-150лв. Иначе все едно си ги хвърляш зад гърба
                Подкрепям! С евтини китайски боклуци може само да си скъсаш нервите, или тези на съседите си, ако се активира незнайно по, каква причина и свири цяла нощ без да я чуеш, или я паркираш някъде отивайки на работа и тя свирне! Да не говорим, че може да си намериш я яйце, я тухла четворка на капака след полет от 13-тия етаж! Скапаните им дистанционни след време започват да губят обхват и ловят от половин метър. Някога се занимавах с монтаж на аларми и дистанционни, смея да твърдя, че повечето български аларми са с пъти по-добри от китайските и цената им си заслужава!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                X