Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запис и възпроизвеждане на MP3 с CONNECT NAVI +.KAK???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запис и възпроизвеждане на MP3 с CONNECT NAVI +.KAK???

От седмица съм собственик на Стило 2004 Мултивагон ,с навигация за съжаление не открих как се възпроизвежда MP3, пише в менюала ,че може но очевидно нещо не се получава.Ако някой може да помогне със съвет ще съм благодарен. :D

Записваш си диск с mp3-ки и го пъхаш в процепа за дискове.Ти как пробваш?

Коментар

Точно по този начин колега, записах веднъж не тръгна затова даже номерирах песните вместо имена, но не става затова си мисля че има нещо по особено, иначе CD си чете прекрасно.В този ред на мисли версията на навигацията е 9.8 дали има значение?

Коментар

Пробвай да запишеш диска на по-бавна скорост.Не би трябвало да има проблем, на Крома е същата машина с различен преден панел, Connect Nav Magneti Marelli C141. Чете си ги без проблем.Щом чете аудио-дискове, значи няма проблем с механизма... Не знам пак, но ми се струва, че проблемът е в самия запис и носител.Да не записваш на презаписваеми дискове?! CD-RW? Такива не чете (принципът на запис е различен).Дискът трябва да е CD-R.Извинявай, че така обяснявам, ама за друго не се сещам.

Коментар

Да, презаписваем диск използвам сега ще пробвам с друг и ще пиша за резултата.А и какво променя ъпдейта на тази навигация освен екрана?

Коментар

Вероятно лазерчето е зацапано, защото не пожела да прочете и обикновенно CD преди 10мин.Ще изчистя и ще споделя резултата.Така се и оказа лазерчето беше зацапано всичко е на 6 и работи. Остава ми въпроса какво се променя при ъпдейт, ако някой е правил да сподели. :D :D :D

Коментар

Има цяла тема за това.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=108105Изчети цялата тема.

Коментар

Благодаря, мисля ,че си поотговорих на въпросите.

Коментар

Колега би ли споделил как почисти CD-то си. Че аз съм записал над 10 диска с mp3, аудио и карта за навигацията, не иска да ги прочете.

Коментар

Working...
                  X