Здравейте, колеги Купих си едно гранде пунто 2009, с оригинално радио. Вкарах колата в сервиз за смяна на ангренаж и явно са сваляли акумуатора и радиото искаше код.Въведох няколко пъти произволни кодове - нищо не стана. Сега блокира и пише: радиото е блокирано, моля изчакайте. Преди това ходих до Ауто Италия да попитам за кода, казаха че щом не е закупувано от тях няма как да ми съдействат ( в рено когато отидеш и от Виетнам да ти е купувана колата, по шасито ти изкарват кода веднага). Та в Ауто Италия ми казаха, че няма какво да се направи, да прочета в интернет нещо или сиреч оправяй се.Някой знае ли как мога да си оправя проблема, че не се търпи без музика
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Блокира ми радиото
Collapse
X
-
по номера на шасито може да намериш и кода за касетофона.....Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
madghoul написа:Колата е купувана от Германия и цялата книжка е на немски (почти нищо не се разбира) и намерих 3-4 кода вътре, но нищо от тях не стана.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
FIRE 8V написа:madghoul написа:Колата е купувана от Германия и цялата книжка е на немски (почти нищо не се разбира) и намерих 3-4 кода вътре, но нищо от тях не стана.
Коментар
-
Ей тука ги лекуват доста успешно, пробвай:http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Ей тука ги лекуват доста успешно, пробвай:http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар