Здравейте! Да започна с това какво ми изписва на таблото ’’Rr.indikat’’, или нещо такова, понеже се показва за части от секундата. Светва лампичката за повредена светлина ,през това време компа пищи , което дразни много. Всички светлени работят. Имах съмнение за задните за мъгла, понеже по едно време правеха въртели, но почистих буксите и лампите , напръсках с контактен спрей, но без резултат. Ако някой има идея нека сподели. Имам съмнения да не е грешка записана от компютъра, понеже не е правена диагностика поне две години, а съм свалял акумулатора няколко пъти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светва лампа ''Rr.indikat'' Стило
Collapse
X
-
Rr. Indicat. Означава заден мигач а стрелкичката на дисплея голе в ляво или дясно посочва кой фар десен или ляв е проблемния. При мен сочеше на ляво < , мигача работеше, изписваше и писукаше за секунда и изчезва , предимно като натискам спирачка без пуснат мигач, разглобих фара и търнах пъпката на крушката в асфалта да се зачисти, и. На стопа също и ооо тишина оправи се. Преди това реших да сложа нова крушка за мигача , някаква китайска имах, още на контакт изписваше постоянно че е изгоряла , и ни мигач свети ни стоп, търнах старата в асфалта и я сложих пак и заспа.
Коментар
-
evgeni85 написа:Имах същия проблем. Като натисна спирачката пищи изгорял заден десен мигач. Проблема бе във буксата на стопа.Fiat Stilo 1.9 jtd
Fiat Tipo 1.7
Коментар
-
tomsan написа:Почисти си пластините на буксата!Fiat Stilo 1.9 jtd
Fiat Tipo 1.7
Коментар
-
eddie написа:tomsan написа:Почисти си пластините на буксата!
Коментар
-
Имах същия проблем преди седмица. При натискане на спирачка, светеше лампа на таблото за изгоряла крушка, а изгоряла крушка няма. Отворих, напръсках със спрей, оправи се за около 15 мин. след което отново. Свалих стопа отново, с една дребна отверка стиснах щифчетата на буксата, която влиза в стопа (по спомен май са 5 щифчета, при мен видимо последния беше леко разкрачен), след което пак контактен спрей. До сега нямам проблем, така, че огледай буксата. Странното при мен е, че след няколко дни ми изгоря крушката на късите и няма никаква индикация на дисплея за изгоряла крушка :DFiat Stilo 1.6 16v
Коментар
-
phones3 написа:Имах същия проблем преди седмица. При натискане на спирачка, светеше лампа на таблото за изгоряла крушка, а изгоряла крушка няма. Отворих, напръсках със спрей, оправи се за около 15 мин. след което отново. Свалих стопа отново, с една дребна отверка стиснах щифчетата на буксата, която влиза в стопа (по спомен май са 5 щифчета, при мен видимо последния беше леко разкрачен), след което пак контактен спрей. До сега нямам проблем, така, че огледай буксата. Странното при мен е, че след няколко дни ми изгоря крушката на късите и няма никаква индикация на дисплея за изгоряла крушка :DFiat Stilo 1.9 jtd
Fiat Tipo 1.7
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар