Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светва лампа ''Rr.indikat'' Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светва лампа ''Rr.indikat'' Стило

Здравейте! Да започна с това какво ми изписва на таблото ’’Rr.indikat’’, или нещо такова, понеже се показва за части от секундата. Светва лампичката за повредена светлина ,през това време компа пищи , което дразни много. Всички светлени работят. Имах съмнение за задните за мъгла, понеже по едно време правеха въртели, но почистих буксите и лампите , напръсках с контактен спрей, но без резултат. Ако някой има идея нека сподели. Имам съмнения да не е грешка записана от компютъра, понеже не е правена диагностика поне две години, а съм свалял акумулатора няколко пъти.
    Fiat Stilo 1.9 jtd
    Fiat Tipo 1.7

По това което си написал ми изглежда като заден десен мигач.
    Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
    Chevrolet Aveo

Коментар

Ще проверя ! Благодаря!
      Fiat Stilo 1.9 jtd
      Fiat Tipo 1.7

Коментар

огледай буксите хубаво и виж дали има хлабава връзка (на мен беше на масата на левият стоп, всичко свети но по слабо вгледай се в това,забелязва се лека деформация на пластмасата около проблемното краче на буксата на стопът)

Коментар

Всички светлини работят, ако има хлабава връзка и не дава на контакт от време на време- трудно ще се открие... Днес големи песни пя компа цял ден. Ще видя и буксите на стоповете.
          Fiat Stilo 1.9 jtd
          Fiat Tipo 1.7

Коментар

Rr. Indicat. Означава заден мигач а стрелкичката на дисплея голе в ляво или дясно посочва кой фар десен или ляв е проблемния. При мен сочеше на ляво < , мигача работеше, изписваше и писукаше за секунда и изчезва , предимно като натискам спирачка без пуснат мигач, разглобих фара и търнах пъпката на крушката в асфалта да се зачисти, и. На стопа също и ооо тишина оправи се. Преди това реших да сложа нова крушка за мигача , някаква китайска имах, още на контакт изписваше постоянно че е изгоряла , и ни мигач свети ни стоп, търнах старата в асфалта и я сложих пак и заспа.

Коментар

Имах същия проблем. Като натисна спирачката пищи изгорял заден десен мигач. Проблема бе във буксата на стопа.
              Powered by Emzo

Коментар

evgeni85 написа:
                Имах същия проблем. Като натисна спирачката пищи изгорял заден десен мигач. Проблема бе във буксата на стопа.
                Днес ми се отвори възможност да отворя стопа и едната крушка ми се вижда не в ред- стъкленкото се клати доста и малко е почерняла. Утре ще я сменя и ще видим какво ще стане.
                Fiat Stilo 1.9 jtd
                Fiat Tipo 1.7

Коментар

Почисти си пластините на буксата!
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                    Това направих днес с едно джобно ножче,и пак напръсках със спрей. Смених лампата за къси и дълги и най-малката (не знам за кое е точно). Днес покарах малко и няма проблем за сега. Утре ще видим да не светне пак, но се надявам , че стана.
                    Fiat Stilo 1.9 jtd
                    Fiat Tipo 1.7

Коментар

eddie написа:
                      tomsan написа:
                      Това направих днес с едно джобно ножче,и пак напръсках със спрей. Смених лампата за къси и дълги и най-малката (не знам за кое е точно). Днес покарах малко и няма проблем за сега. Утре ще видим да не светне пак, но се надявам , че стана.
                      Колега, какви къси и дълги? Нали уж стопа си отварял и тем е бил проблемът?

Коментар

Имах същия проблем преди седмица. При натискане на спирачка, светеше лампа на таблото за изгоряла крушка, а изгоряла крушка няма. Отворих, напръсках със спрей, оправи се за около 15 мин. след което отново. Свалих стопа отново, с една дребна отверка стиснах щифчетата на буксата, която влиза в стопа (по спомен май са 5 щифчета, при мен видимо последния беше леко разкрачен), след което пак контактен спрей. До сега нямам проблем, така, че огледай буксата. Странното при мен е, че след няколко дни ми изгоря крушката на късите и няма никаква индикация на дисплея за изгоряла крушка :D
                        Fiat Stilo 1.6 16v

Коментар

phones3 написа:
                          Имах същия проблем преди седмица. При натискане на спирачка, светеше лампа на таблото за изгоряла крушка, а изгоряла крушка няма. Отворих, напръсках със спрей, оправи се за около 15 мин. след което отново. Свалих стопа отново, с една дребна отверка стиснах щифчетата на буксата, която влиза в стопа (по спомен май са 5 щифчета, при мен видимо последния беше леко разкрачен), след което пак контактен спрей. До сега нямам проблем, така, че огледай буксата. Странното при мен е, че след няколко дни ми изгоря крушката на късите и няма никаква индикация на дисплея за изгоряла крушка :D
                          Ти направо си описал каквото и аз видях, и при мен последните пластинки бяха видимо раздалечени. Утре ще карам по- на дълго и ще видим.
                          Fiat Stilo 1.9 jtd
                          Fiat Tipo 1.7

Коментар

Проблема е решен! Със сигурност едната лампа и буксата не бяха в ред.
                            Fiat Stilo 1.9 jtd
                            Fiat Tipo 1.7

Коментар

Колега аз имах подобен проблем и със двата стопа, пуснаг си една хубава нула и към двата стопа и вече 2 години нямам грижи.
                              over the counter ed treatment

Коментар

Working...
                              X