Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

не ми работи стрелката за скороста мареа 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не ми работи стрелката за скороста мареа 1.8

заедно с стрелката за скороста не свети и не отчита дигиталното прозорче за пробега.къде да гледам.ето и снимка.примерна е но точно това не работи.
    Прикачени файлове
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

Датчика на километража или червяка
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

а защо не ми свети поне дислплейчето ако е от датчика
      fiat bravo 1.6 16v gt
      fiat marea 1.9 8v jtd
      fiat punto 1.7 td
      fiat marea 1.6 16v

Коментар

.........
        Прикачени файлове
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
          .........
          евала.проблема се оказа при бушоните.дисплея светна а утре ще разбера дали и стрелката мърда.
          fiat bravo 1.6 16v gt
          fiat marea 1.9 8v jtd
          fiat punto 1.7 td
          fiat marea 1.6 16v

Коментар

Малко кодирано си го написал и не разрах, че прозорчето въобще не свети
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

superfiata написа:
              Dido_Lyubenov написа:
              .........
              евала.проблема се оказа при бушоните.дисплея светна а утре ще разбера дали и стрелката мърда.
              Щом не пишеш повече, явно и стрелката мърда :D Поне сподели за да знае следващия с този проблем, не да пита отново за същото
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                superfiata написа:
                Dido_Lyubenov написа:
                .........
                Щом не пишеш повече, явно и стрелката мърда :D Поне сподели за да знае следващия с този проблем, не да пита отново за същото
                не.стрелката не мръдна.мръдна веднъж за 6км и пак падна.сега какво следва.къде е този датчик по скоростната кутия.
                fiat bravo 1.6 16v gt
                fiat marea 1.9 8v jtd
                fiat punto 1.7 td
                fiat marea 1.6 16v

Коментар

Да не е изгорял и новият бушон?

Коментар

superfiata написа:
                    не.стрелката не мръдна.мръдна веднъж за 6км и пак падна.сега какво следва.къде е този датчик по скоростната кутия.
                    Не знам къде е при твоя фиат- но обикновено е фиксиран на скоростната кутия с едно странично болтче с кух шестограм.Куплунг с 3 жици. Как се оправя /поне на моето браво вече 5 год няма проблем/ - режеш го в средата - да се раздели на две части с тънка ножовка.Така виждаш платката /100% е в масло - слагат на червяка едно гумено пръстенче уж за изолиране на маслото - ама няма файда от него - първия мой ремонт с презапойки и ново пръстенче издържа 6 месеца/ - та, презапояваш всички спойки, като измиеш маслото преди това. След това взимаш ’любимия лак за нокти на жена/приятелка’ и омазваш всички елементи по платката - можеш да подсигуриш и 2 ри слой лак.Сглобяваш двете части и лепиш по среза с лепило момент- зелената тубичка от 2 лв. И ще имаш километраж.При мен от 5 год няма ядове.
                    Bravo 2.0/20V 1996 г.

Коментар

D-rA написа:
                      superfiata написа:
                      Не знам къде е при твоя фиат- но обикновено е фиксиран на скоростната кутия с едно странично болтче с кух шестограм.Куплунг с 3 жици. Как се оправя /поне на моето браво вече 5 год няма проблем/ - режеш го в средата - да се раздели на две части с тънка ножовка.Така виждаш платката /100% е в масло - слагат на червяка едно гумено пръстенче уж за изолиране на маслото - ама няма файда от него - първия мой ремонт с презапойки и ново пръстенче издържа 6 месеца/ - та, презапояваш всички спойки, като измиеш маслото преди това. След това взимаш ’любимия лак за нокти на жена/приятелка’ и омазваш всички елементи по платката - можеш да подсигуриш и 2 ри слой лак.Сглобяваш двете части и лепиш по среза с лепило момент- зелената тубичка от 2 лв. И ще имаш километраж.При мен от 5 год няма ядове.
                      Добре описано, но ако сложиш и една снимка за да се вижда къде се реже, може би ще е още по- добре.
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                        Добре описано, но ако сложиш и една снимка за да се вижда къде се реже, може би ще е още по- добре.
                        Не съм го снимал. Но в една стара тема тук има снимка на разрязан. Вижда се и платката
                        Bravo 2.0/20V 1996 г.

Коментар

Working...
                        X