Колеги,имам проблем със контактния ключ.Седи хлабаво и в движение губи контакт,угасват фарове и пр.Отидох до един ключар и той ми изтърси,че за 250 лева щял да го оправи.Погледнах за Пунтото клемореда е около 20тина лева Не съм с 2те леви и мисля сам да го сменя,просто до сега не съм имал допир с такива гимнастики.На това клипче схванах как се разглобява,но не стига до него а правят ключалката.Какви трудности да очаквам,къде да внимавам и т.н?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клеморед Punto JTD
Collapse
X
-
кола
Стегни го с къка и виж далипак ще прави така Да не са само клемите хлабави.Иначе като го сваляш сваляш само задната частВре има идруги дребни неща не трябва да ги местиш Не трябва и ключа да въртиш да не испаднат дребите неща има грес тя ги държиИма 2 пъпки където се натискат да излезе по лесноИма клипче но не зафиат и не е точенКато севърна може да ти кача снимки.[/url]
-
Re: кола
kluchar написа:Стегни го с къка и виж далипак ще прави така Да не са само клемите хлабави.Иначе като го сваляш сваляш само задната частВре има идруги дребни неща не трябва да ги местиш Не трябва и ключа да въртиш да не испаднат дребите неща има грес тя ги държиИма 2 пъпки където се натискат да излезе по лесноИма клипче но не зафиат и не е точенКато севърна може да ти кача снимки.[/url]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар