Здравейте,колата ми е Фиат Пунто 1.2, 16V, 1997г. Имам колонки отпред на таблото и място за колонки от двете страни до кората отзад. Никъде не мога да намеря информация относно големината на колконките. Може ли да ми предостави информация какви колонки мога да поставя?Благодаря предварително!Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са размерите на колонките на Фиат Пунто 1.2?
Collapse
X
-
Re: Авто колонки
jompeto написа:Здравейте,колата ми е Фиат Пунто 1.2, 16V, 1997г. Имам колонки отпред на таблото и място за колонки от двете страни до кората отзад. Никъде не мога да намеря информация относно големината на колконките. Може ли да ми предостави информация какви колонки мога да поставя?Благодаря предварително!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Bane
-
Само на PIONEER пасват идеално на местата си.Те са за ПУНТО 8см специално.Всички други са компромис и ще ти напъва решетката нагоре.Няма да можеш да затвориш решетката.СОНИ имаха пак 8см за пунто специално но пак не пасваха и решетката стърчеше.Слагал съм и ментета но едно че решетката не се затваря добре,друго е че самите говорители нямат КПД и почти те се чуват.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:Само на PIONEER пасват идеално на местата си.Те са за ПУНТО 8см специално.Всички други са компромис и ще ти напъва решетката нагоре.Няма да можеш да затвориш решетката.СОНИ имаха пак 8см за пунто специално но пак не пасваха и решетката стърчеше.Слагал съм и ментета но едно че решетката не се затваря добре,друго е че самите говорители нямат КПД и почти те се чуват.
Коментар
-
jompeto написа:galinchooo написа:Само на PIONEER пасват идеално на местата си.Те са за ПУНТО 8см специално.Всички други са компромис и ще ти напъва решетката нагоре.Няма да можеш да затвориш решетката.СОНИ имаха пак 8см за пунто специално но пак не пасваха и решетката стърчеше.Слагал съм и ментета но едно че решетката не се затваря добре,друго е че самите говорители нямат КПД и почти те се чуват.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Размерът на високоговорителите отпред е 8.7 см и е стандартен - монтират се не само в Пунто, но и в други автомобили. Съответно има и достатъчно предлагане на пазара - можеш да погледнеш този онлайн магазин например:http://caraudio.bg/category/14/8-7-sm.htmlМисля, че имат и магазин с монтажен център в София, ама най-добре им се обади.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар