Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са размерите на колонките на Фиат Пунто 1.2?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви са размерите на колонките на Фиат Пунто 1.2?

Здравейте,колата ми е Фиат Пунто 1.2, 16V, 1997г. Имам колонки отпред на таблото и място за колонки от двете страни до кората отзад. Никъде не мога да намеря информация относно големината на колконките. Може ли да ми предостави информация какви колонки мога да поставя?Благодаря предварително!Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: Авто колонки

jompeto написа:
    Здравейте,колата ми е Фиат Пунто 1.2, 16V, 1997г. Имам колонки отпред на таблото и място за колонки от двете страни до кората отзад. Никъде не мога да намеря информация относно големината на колконките. Може ли да ми предостави информация какви колонки мога да поставя?Благодаря предварително!
    Здравей ,колега!По спомен отпред на таблото на Пунтото са 8см. говорители...А отзад на опорите на кората са 10см...Даже от Pioneer ги дават тези размери...http://www.pioneer.eu/uk/products/ca...age.htmlИма хубави моделчета ,но трябва да си наясно колко пари си готов да похарчиш...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Привет,много благодаря. Точно за това говорех Ми не смятям въобще да влагам много пари. Дори бих казал, че търся бюджетно решение и ако може да вади някакъв звук Ако някой има предложения нека да ги сподели.

Коментар

Мегавокс.

Коментар

Bane написа:
          Мегавокс.
          Благодаря колега,прочетох добри мнения за колонките, но за съжаление фирмата е позиционирана в Пловдив, пък мен ми се иска да ида на място някъде в София.

Коментар

Само на PIONEER пасват идеално на местата си.Те са за ПУНТО 8см специално.Всички други са компромис и ще ти напъва решетката нагоре.Няма да можеш да затвориш решетката.СОНИ имаха пак 8см за пунто специално но пак не пасваха и решетката стърчеше.Слагал съм и ментета но едно че решетката не се затваря добре,друго е че самите говорители нямат КПД и почти те се чуват.
            FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

galinchooo написа:
              Само на PIONEER пасват идеално на местата си.Те са за ПУНТО 8см специално.Всички други са компромис и ще ти напъва решетката нагоре.Няма да можеш да затвориш решетката.СОНИ имаха пак 8см за пунто специално но пак не пасваха и решетката стърчеше.Слагал съм и ментета но едно че решетката не се затваря добре,друго е че самите говорители нямат КПД и почти те се чуват.
              Благодаря за информацията. Разгледах им сайта за България. Ще си взема някакви за около 40 лв за отзад, но тея 8 см ги няма.

Коментар

jompeto написа:
                galinchooo написа:
                Благодаря за информацията. Разгледах им сайта за България. Ще си взема някакви за около 40 лв за отзад, но тея 8 см ги няма.
                Тея в таблото местата нямат обем и акустика тряа да резнеш дупки зад колонките големи за да бумкат иначе са ташак , А за да резнеш дупки достатчно големи тряа свалиш таблото и зеге . Изобщо таблото не е акустично не се хаби . За пищялки става
                >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Сложих отзад едни Pioneer, а отпред даже не знам какви. Качеството на звука няма да го коментирам, но поне мога да слушам нещо.Благодаря на всички за съветите.

Коментар

Размерът на високоговорителите отпред е 8.7 см и е стандартен - монтират се не само в Пунто, но и в други автомобили. Съответно има и достатъчно предлагане на пазара - можеш да погледнеш този онлайн магазин например:http://caraudio.bg/category/14/8-7-sm.htmlМисля, че имат и магазин с монтажен център в София, ама най-добре им се обади.

Коментар

Working...
                    X