Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Setup Cd и Навигация за Крома 2006 г. - откъде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Setup Cd и Навигация за Крома 2006 г. - откъде?

Здравейте можете ли да ме ориентирате как да си намеря Setup Cd и Навигация , за Фиат Крома 2006 г. Искам да си сменя езика на навигацията и да и сложа карта. Благодаря ви.

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=108105

Коментар

valioboy написа:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=108105
      И аз четох тази тема, но линковете не могат да се изтеглят. А и няма нищо за Setup CD.

Коментар

Линковете МОГАТ да се изтеглят.Какво разбираш под "искам да си сложа навигация"? Ти навигация имаш. Нямаш карта.Прочети внимателно темата, която ти е постнал колегата по-горе.Ако искаш да имаш подробна карта на България (и балканите), ще ти трябва ъпгрейд на софтуера на навигацията. Нещо съвсем просто, и не съвсем

Коментар

Колеги има ли значение записвачката за записването на Картата за навигацията. Вече 4 диска на различна скорост записвам и все CD Erorr пише.

Коментар

Има значение.Намери колкото се може по-стар компютър с колкото може по-стара записвачка (работеща).Запиши диска на възможно НАЙ-НИСКАТА скорост.Голямо значение има и самия носител (диска). Избери хубав, не мога да ти посоча точно какъв... експериментирай.П.П. Опа! Ти за картата питаш... Не, няма голямо значение, но ми се струва, че не го записваш както трябва. Трябва да запишеш картата (.iso файла) като образ на диска, а не като файл.

Коментар

Колеги интересува ме лесно ли се слага навигация, като моята кола е с СД.
              FIAT Croma 1.9Mjet 194Hp

Коментар

sando_psihopata написа:
                Колеги интересува ме лесно ли се слага навигация, като моята кола е с СД.
                Лесно е ако сложиш афтърмаркет. Продавам една такава.Иначе за оригиналната - малко по-трудно е.

Коментар

Здравейте всички, може ли по темата някой да ме упъти как мога да се сдобия с setup CD for nav+ fiat croma след 2007 да мога на моя първо да променя езика да сверя часовника и други такива благодаря за вски коментар.......

Коментар

Колеги имам оригинален set up диск. Купувал съм го за стилото и нямам представа става ли за крома. Нека някой който разполага с повече време и посещава по редовно срещите в София. Да дойде да му го дам и пробва на някоя крома. Ако не поне за стило да знаят колегите ,че на някоя неделна среща могат да си свършат работа.
                    Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

блогодаря за предложението колега може и да стане за крома, ако може кажи кога в неделя къде (нов съм във форума) да се видим трява да се постави и ще покаже :D

Коментар

Това ми беше мисълта да го вземе колега ,който посещава редовно срещите. За да го ползват всички нуждаещи се , че аз нямам време да идвам.
                        Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

колеги кажете кога и къде в София са срещите на фиат клуб феновете?

Коментар

[quote:23330d2a26][color=darkblue:23330d2a26]Срещите на форума в София се провеждат всяка Неделя от 12.00 ч. на паркинга до ресторант "Ръченица" (бивш бар "Едем", "Intrigue", бивша пицария "Peoples") и "Toledo" на бул.
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

:D сега е ясно , благодарско, в неделя ще мина....

Коментар

Working...
                              X