Re: кола
Ми не ползваме колега,защото държим на сигурното а в тея снадки сигурно няма.МИналата седмица слагах дневни лед на една мазда от германия внесена.Вкарах я в гаража и после навънка ИОК.не пали и не пали.Оказа се че има аларма с 3 блокировки пейджър камера и още сума ти простотии слагана в германия.А блокировките бяха направени точно с тея снадки.Мале мале.Лошо ми стана една по една да ги махам и оправям.Всички кабели бяха поизкъсани снадките се държаха на косъм.Как са я карали тая кола не знам.Та много случай имам с коли внесени с такива снадки.Просто тоя ми е най пресен.Най сигурната снадка е спойката.Сещам се и за едно поло преди 2-3 месеца по същия начин с такива снадки.Влезна в гаража и повече не излезна.ХИхихихихих.Човека са кълне че не му е правила проблеми до сега.Та докато открия проблема ми са взе акъля.Пак снадки на IGN(плюса през контакт).Та влезна за монтаж на един прост касетофон с колони и накрая стоя 2 часа в гаража.Баси късметлията съм точно при мен да стават такива работи.За съжаление има много пипани некомпетентно коли(както им викам аз самоделки).И не само в БГ а навсякъде.
BO написа:
Коментар