На това Стило не му работи вентилатора в купето(с климатроник е).Беше изгорял бушона на таблото дето е под волана.Бушона е най-отдолу крайния в дясно.Бушона беше 7,5А.Смених го с 10А и вентилатора заработи за малко и бушона пак изгоря.Търся схема на бушоните и колко ампера трябва да е този бушон?На едно място намерих инфо,че този бушон трябва да е 20А ама искам да съм сигурен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило,2003г,дизел,предпазител,вентилатор купе
Collapse
X
-
Сложи първо 15 и тогава минавай на 20 Вентилатора дърпа сериозен ток, не ми се вярва бушона да е 10-ка.Вариант е да замериш с мултицет колко ток дърпа при 10 амперовия бушон."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Лошото е,че информацията която имам е противоречива.По схемата на таблото там е 20А.По електрическата схема бушона е 7,5А.На бензиново Стило,там е 7,5А.В понеделник ще я разкостя колата да видя какво става.По ел.схема този бушон захранва едно реле за вентилатора и някакъв мотор за ел.клапи.Ако някой има схема на климатроника ще ми е от полза.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар