Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заден фар на стило и габарити

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хм, от 09.06 до 15.08 са 2 месеца и 6 дена, доста време за ремонт на една крушка, ама който не слуша е така. Добре че не си вадиш хляба с това.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Еми не, точно защотото е една крушка и все не ми се занимаваше.....иначе за 20 min stava
      Фиат Стило 1.2 16v

Коментар

За това има майстори дето им се занимава и знаят кое как.
        OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

По принцип да но нали за това е форума, да споделяме и да си помагаме или поне аз така си мисля и пак казавам, благодаря на тези които писаха и "даваха опит".......ако мога и аз с нещо да помогна
          Фиат Стило 1.2 16v

Коментар

а регулиране на предните фарове правили ли сте ? тука видях на едно място едни къде правят....ама нз...дали ще направят нещатата както трябва....фаровете са леко надоло забити...и от бутоните вътре за реглаж, не може да се вдигне достатъчно(или самата машинка явно вътре във фара нещо се повредила или паднала надоло и "мърдането" не помага в случая). Като ми изгоря крушката на късите на левия фар ходих при едно майсторче тука да я смени, като помня с какви мъки си завря ръката да я смени......и от тогава даже лявата е по-забита от дясната(явно тая смяна на крушката и трудното слагане на новата не беше както трябва....да не е развалил само самото място там...или нз как се казва кое върти крушката нагоре и надоло). .......та за тоя реглаж, как става ? на място без да се махат фаровете, или се махат, отварят се и тогава се настройват ? май тия където мислех да я закарам 20лв взимат
            Фиат Стило 1.2 16v

Коментар

Вземи използвай търсачката малко:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=99914Аз не се наемам да обяснявам допълнително, предвид историята на мненията до тук.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Здравейте колеги. Знам, че темата не е за предните фарове, но понеже стана дума и за тях искам да попитам, нещо. Стило 1,6 2002-ра Снощи забелязах , че десният фар не свети на "къси". След като проверих крушката, видимо не беше изгоряла. Понеже бях на магистралата, купих нова крушка и я поставих. Но пак не светеше. Не забелязах някакви неизправности по буксата. Къде може да е проблема? Бушонът за късите един ли е? Защото левият фар си свети.

Коментар

Така и никой не ми отговори. Но с риск, малко да се изложа, ще ви кажа, че като не ви светят късите, не сменяйте крушката за дълги. :D П.П. Много трудно се сменят тези крушки. Хем на десният фар. На левият си нямам и представа как може да се смени.

Коментар

До "BO": еее недей така...вие след тия коментари по-горе сега ме взехте за някъв супер неразбиращ явно....не е така тва, че удължихме коментарите малко повече и разясненията не значи, че не разбирам...просто първоначално не ме разбраха колегите явно, какво имах предвид и доуточнявахме....но както и да е иначе мерси за Линка ще ползвам търсачката а иначе за крушките на фаровете по повод питането на колегата, аз нз дали са на един бушон , но най-вероятно са.... не ми се е налагало да ги ръчкам лично аз до сега
                    Фиат Стило 1.2 16v

Коментар

stilo

бушоните за ,, късите,, светлини са до буксата за диагностика в купето .трябва да са по 7.5 aмпера .

Коментар

Working...
                      X