Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свързване на радиокасетофон Pionner

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свързване на радиокасетофон Pionner

Здравейте,Спря да работи касетофона на фиатовското радио - AD 185 M. Не можах да намеря работещ комплект, а аз ползвам много касетофона - имам и много касети (предимно джаз), а чрез адаптерна касета пускам CD/MP3 от плеър, флашки и т.н. С една дума - по тази причина си взех един Pioneer KEH-P4630 в добра кондиция за 20-на лева. Ето му схемата на свързване:Как да го свържа към буксите от старото радио?ПП Търсих из форума, но намерих за други модели. Ако не съм търсил правилно - моля само ми дайте линк и приемете извиненията ми.
    Marea Weekend TD100 ELX '97

Здравейте,Както трябва да се очаква, викнах неволята и със сравнително малко грешки се справих със задачата. Изборът ми на този модел радиокасетофон се оказа изключително добър, защото освен радио и касети може да се слушат и външни у/ва (CD, MP3, SD, флашки) чрез AUX входа, до който се стига с доста четене. Всичко това с много добри характеристики.Мисля, че по-важен е начинът на монтаж. Поради няколко причини не се възползвах от продаваните адаптери за вграждане на "неоригинални" аудиосистеми: - разваля се хубавият фиатовски дизайн - предизвиква нездрав интерес у хора с недобри морални устои И ето какво сътворих:В клипчето по-долу можете да видите функционалността на творението ми (съжалявам за недобрата операторска работа):https://lh3.googleusercontent.com/-U...622_174859.gif

Коментар

Готино изпълнение, но ми се струва неудобно.При всяка смяна на станция, уваличаване/намаляване трябва да повдигаш "капака".
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
        Готино изпълнение, но ми се струва неудобно.При всяка смяна на станция, уваличаване/намаляване трябва да повдигаш "капака".
        Да, вече го установих този проблем, затова осигурих фиксирането на капака в отворено положение, за да не се затваря от вибрациите по време на движение. Затварям го при паркиране.

Коментар

Направо си купи едно панелче и махни капака Да си скрил някой скъпоструващ плеър, пък то обикновено касетофонче.Иначе и аз имам едно такова, свири уникално добре :/
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
            Направо си купи едно панелче и махни капака Да си скрил някой скъпоструващ плеър, пък то обикновено касетофонче.Иначе и аз имам едно такова, свири уникално добре :/
            Прочети отново изтъкнатите причини, от които най-важна е първата - запазване на дизайна...Никога не е късно да си сложа и скъпа машина, но на дрОгарите и този Pioneer им върши работа за дозичка...ПП И не бъди българин, кажи добра дума за труда...

Коментар

Working...
            X