Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не свети дисплея за изминати километри.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не свети дисплея за изминати километри.

Здравейте. Тази сутрин тръгвам за работа и гледам ,че не свети дисплея за километрите. В петък си работеше нормално , а сега не. Цифрите се виждат,но я няма онази зелена светлина. Някакви идеи. Колата е Брава 1.4-98-ма година.

Изгоряла ти е лампичката отзад. Сваляш таблото и сменяш.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Изгоряла ти е лампичката отзад. Сваляш таблото и сменяш.
      Егати чудото. Как се сваля това табло.

Коментар

Лесно Трябва ти шестограмче 3 или 4 мм, не помня точния номер и кръстата отвертка.Виж страници 273-274 в този файл:http://storage.fiat-bg.org/Books/Bra...ravo_Brava.pdf
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Имаше някакъв пиниз около въздуховода вляво от волана ама не помня какво беше, та внимавай там.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Сваля се капака на бушоните и точно под въздуховода има една видия, която го държи за таблото.Аз го свалям с малко пиниз наляво/надясно и без да свалям пластмасите около волана, че двете видии, които държат горната пластмаса после трудно се тикат обратно в дупките.
            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Пфууу. На моменти си мисля, че съм единствения на който такива неща не ми правят впечатление. От както я карам тая кола, там не ми свети. През деня числата се виждат перфектно и без нея. Сега за вечерта...няма как, но все ще изтрая до сутринта. Ама да седна за това да разглобя половината кола - никога.
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Не знам какво му се плашите толкова :/Общо има за сваляне 1 видия с кръстата отвертка, 8 види с шестограмна глава и да откачите максимум 4 букси.Ще взема да запиша в събота едно клипче по скоростно сваляне на табло...Не вярвам да ми отнеме повече от 3 минути с псуването :D
                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
                  Не знам какво му се плашите толкова :/Общо има за сваляне 1 видия с кръстата отвертка, 8 види с шестограмна глава и да откачите максимум 4 букси.Ще взема да запиша в събота едно клипче по скоростно сваляне на табло...Не вярвам да ми отнеме повече от 3 минути с псуването :D
                  Благодаря на всички отзовали се. Проблема е временно решен. Чукнах леко таблото отгоре и дисплея светна.

Коментар

ivo_drag написа:
                    Чукнах леко таблото отгоре и дисплея светна.
                    По метода на ""чук, тел, клещи и мамата" висчко се оправя
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                    X