Здравейте. Купих си кабел за диагностика и към него ми дадоха диск с Fiat ECU Scanner 1.6. Свързвам го с буксата на ECU-то и + на акумулатора и на кабела светва червената лампичка. Включвам и програмата избирам си модела и марката и до там. Не може да направи връзка. Къде да търся проблема ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat ECU Scanner - няма връзка
Collapse
X
-
И старата версия си работи коректно. Вероятно проблема е с портове, драйвери и комп. Сега на компютърчето си имам и фиатекускан и ваг-ком и си работят, но... се наложи да го преинсталирам и да върна виндос 7 с 32 битовата версия - на 64 битовата не искаше да се свързва.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
dabadaba написа:И старата версия си работи коректно. Вероятно проблема е с портове, драйвери и комп. Сега на компютърчето си имам и фиатекускан и ваг-ком и си работят, но... се наложи да го преинсталирам и да върна виндос 7 с 32 битовата версия - на 64 битовата не искаше да се свързва."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
dabadaba написа:И старата версия си работи коректно. Вероятно проблема е с портове, драйвери и комп. Сега на компютърчето си имам и фиатекускан и ваг-ком и си работят, но... се наложи да го преинсталирам и да върна виндос 7 с 32 битовата версия - на 64 битовата не искаше да се свързва.Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.
Коментар
-
А драйвери за кабела качвал ли си ? Тоя ..й съм го ял с най-новите драйвери и колегата veselin10 също, аз си помислих че кабела ми е бъгав , а той че неговия е изгорял, колегата pr_00f от форума ми даде по стара версия на драйверите и работата заспа.Драсни ми едно лично да ти ги изпратя по късно, че ги държа на една флашка при моята приятелкаКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар