Това са мидбаси. Нямат пищялки. Цената на комплекта с филтрите, определено няма да ти хареса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Озвучаване в Stilo
Collapse
X
-
emzo написа:Това са мидбаси. Нямат пищялки. Цената на комплекта с филтрите, определено няма да ти хареса.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Аз лично пкеъра и преходника с барчето си ги харесвам... Заводската музика на Стилото свири даобре... Ако не разбираш... всяка конфигурация си има плюсове и минуси... Тези DLS-и май нямат пищялки или се бъркам... Освен да са объркали снимката в сайта... Мисля да се поразходя тези дни до Авал и да ги видя на жижо и може би да взема едни пищялки, понеже лявата пръщи оъ време на време...FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Предполагам ожаче, че свиренето ще е доста по-различно... А и все пак ще са отпред в краката така че пищялката не е от значение... Цената на R6 ме устройва честно казано... Въпреки че ще трябва и за отзад да измисля нещо... Може тези коаксиалните...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Здравей аз също ще ти споделя опит, пък ако искаш ме слушай .В твоя случай, като за начало си вземи суб, остани си със заводските говорители по вратите и виж как е положението, докато събереш ресурс за предна линия. Ако до сега не си имал суб в багажника, си вземи 12"-ка, защото вземеш ли 10"-ка, след време пак ще искаш 12" от любопитство(аз първо бях така и сега съм вече с 8"-ца , щото рано или късно ти писва ) . След време ако ще взимаш говорители за вратите се насочи задължително към предна линия, но не някои коаксиални като DLS 126, а двукомпонентна с-ма, също ако имаш възможност направи изолация на вратите, вече има доста по евтини варианти "с побългарени материали" . И на последно място задната линия можеш да не я пипаш, като най-маловажна в кар аудиото. Друг вариант, който аз лично за мен бих си направил е добра изолация + предна линия нещо от DLS R6A, а в тоз ценови диапазон и за Focal 165А1 или V1 става, захранвани с амп задължително(защото хубава предна линия без усилвател си е пари на вятъра). Също суб в багажника не повече от 10"-ка, по скоро 8"-ца и не нещо скъпо... някой херц може би. Това е ... CD-то не е лошо както колегите казват, спрямо пионерите същия клас бих казал, че твоето е по-добро.Поздрави.
Коментар
-
vnukata написа:Здравей аз също ще ти споделя опит, пък ако искаш ме слушай .В твоя случай, като за начало си вземи суб, остани си със заводските говорители по вратите и виж как е положението, докато събереш ресурс за предна линия. Ако до сега не си имал суб в багажника, си вземи 12"-ка, защото вземеш ли 10"-ка, след време пак ще искаш 12" от любопитство(аз първо бях така и сега съм вече с 8"-ца , щото рано или късно ти писва ) . След време ако ще взимаш говорители за вратите се насочи задължително към предна линия, но не някои коаксиални като DLS 126, а двукомпонентна с-ма, също ако имаш възможност направи изолация на вратите, вече има доста по евтини варианти "с побългарени материали" . И на последно място задната линия можеш да не я пипаш, като най-маловажна в кар аудиото. Друг вариант, който аз лично за мен бих си направил е добра изолация + предна линия нещо от DLS R6A, а в тоз ценови диапазон и за Focal 165А1 или V1 става, захранвани с амп задължително(защото хубава предна линия без усилвател си е пари на вятъра). Също суб в багажника не повече от 10"-ка, по скоро 8"-ца и не нещо скъпо... някой херц може би. Това е ... CD-то не е лошо както колегите казват, спрямо пионерите същия клас бих казал, че твоето е по-добро.Поздрави.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Значи... След много умуване и гледане реших и взех една готова каса на JBL...250 ватова 12-ка със затворен обем...Доста компактна ,като размери и на много хубава цена...Сметнах ,че да взема говорител и след това да му направя каса ,да я тапицирам и да сложа терминал ,ще ми излезе дори по-скъпо ,тъй че се обзаведох с готова...Сега остава да взема усилвател и кабели...И разбира се да намеря време да я сложа...Защото то ми е най-кът...Иначе я слушах в магазина ,заедно с един Alpine в същия клас и на същата цена и JBL-a ми хареса повече...Та проблемът е почти решен...Сега остава да поразгледам колата за евентуални места ,през които да минат кабелите...Най-много ме притеснява плюсовият кабел...Някой ако е прекарвал на Стило ,може да сподели опит ,откъде е прекарал кабелите...Ще съм много благодарен...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
vnukata написа:А честито, какъв е модела на JBL-аFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
emzo написа:Има дупка в предната гредичка с гумен маншон. СИгурен съм, че имам тема за прекарването на силовия кабел, но не я намирам сега.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Малко развитие по темата... Купих ето този стартер сет за демпване и ще го ползвам на петата врата... След като го сложа ще пиша дали има ефект... Въпреки че още не съм сложил баса...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Току що прекарах кабелите... Като цяло е лесно без почти никакво разглобяване... Само дето щупих една пластмаса на задния праг... Ааа и една доста одрана ръка... Субчето иначе свирна но не съм си играл да го тествам... Като цяло е това, което търсех...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар