Привет колеги, от скоро съм в форума на събратя с фиат Та от скоро съм с фиат браво 2 врати и музиката ми изневери за жалост. Проблемът е следния Когато си пусна по-силна музика, левият говорител на врата започва да дрънчи и издава някакви странни звуци. Ако може някои да помогне или е имал същия проблем. А и да питам какъв размер са тези говорители в сантиметри от дупка до дупка, за да знам евентуално какво да взимам. От ЛОВЕЧ съм :P :P :D *с извинение, ако не съм публикувал темата в правилния размер моля да бъде преместена
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с говорителите на вратите СПЕШНО
Collapse
X
-
кола
Сигурно е време за смяна на говорителитеиначе размера е/Тези отпред са кръгли - 13 см, а страничните 13х18/Може да има и стружки и те правят мизерии Виж първо свързването на говорителите при касетофона може да не са добре обърни местата на кабелите ако са снаждани леви/ десни и виж да не би проблема да не се премести на другия говорителОригинален или слаган допълнително е касетофона
-
За говорителите не знам дойдоха си с колата :Д ама радиото е сменяно blaupunkt stockholm 100 май беше ама и то има проблеми -на всяко включване ми изписва no src или нещо такова ама от тоя сорт де :Д и трябва абсолютно всеки път да настройвам станции и да ги запаметявам. Накрая като изгася колата и пак запаля пак същата работа и пак трябва всичко отначало всичко опитах утре мисля разглобявам радиото да видя кабелите ако ли не и то ново ама мерси за хелпа , но не разбрах тези говорите на вратите те не са ли кръгли и те що са " а страничните 13х18 "
Коментар
-
Брат, и аз съм от този край , ама не те разбирам как ги пишеш, как ги дращиш, как ги въртиш... Айде малко по-разбрано, че да ти отговорят колегите, които могат И аз бих ти дал съвети, ама поне да знам за какво става въпрос... поне кажи каква е точно колата и със стокова музика ли е. Ако да, модел. Има теми как се свалят от таблото...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
CD-то не е вързано правилно, като изгасиш си губи паметта.Или виж как се свързва чрез търсачката на форума или иди в сервиз.Колоните са 4х6 инча елипси. 2 конмпонентни.Ако искаш хубав звук:1. фланец и 6х9 елипса, на която прекъсваш пищялките.2. фланец и 16.5 см говорител - мидбас !F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Мерси за отговорите. Колата е фиат браво . Не знам дали е със стоковите говорители, от както е взето не е пипано. Радиото е слагано ...... и трябва да видя книжката как да го оправя. Към veselin10 колега ако си от този край Ловеч телефона ми е 0885017121 Цецо утре ако си свободен може да се видим и ако може да помогнеш щом си навътре с нещата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар