привет,искам да си окабеля една обд букса от всички 3-пинови в колата за да ми е лесна диагностиката. Въпросът е че намерих само тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=110571 и там не е дадено за всички 3-пинови къде се свързват на обд-то. ето кое към кое се свързваin 1 - ABSpin 3 - Airbagpin 7 - engine ECU/Selespeedpin 9 - power steering. и местоположеието на някой букси103 - Букса за алармата130 - Букса за Airbag - въздушните възглавници139 - Букса за ECU176 - Букса за АБС299 - Букса за полуавтоматичния климатикно като се сравнят излиза че не знам на кой пин отива алармата и климатика. Освен това не знам местоположение на буксата за сервото на волана ако изобщо съществува такава ??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
направа на обд букса от 3пиновите Fiat Bravo 1.9JTD
Collapse
X
-
Защо си усложняваш живота?Нямаш букса за сервото на волана.С този кабел няма как да се свържеш към алармата и климатика. Съответно не ти трябват.За това свържи си просто двигателя, АБС-а и въздушните възглавници, и това е. Щом толкова много искаш да имаш 16 пинова букса.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
BO написа:Защо си усложняваш живота?Нямаш букса за сервото на волана.С този кабел няма как да се свържеш към алармата и климатика. Съответно не ти трябват.За това свържи си просто двигателя, АБС-а и въздушните възглавници, и това е. Щом толкова много искаш да имаш 16 пинова букса.Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар