От днеска ми излезе много странен проблем все едно си чувах двигателя през задните колони(Докато свири музиката).А като спра музиката само двг се чува буквално през колоните.Странното е че от 1 месец съм със тях и те са вързани през усилвател.Но от днеска ми излезе тоя проблем доста се притесних защото стъпалото и елипсите са чисто нови и никак евтини. Помогнете моля ще почерпим ако трябва... Само да се оправи очаквам мнения по въпроса. Благодаря предварително на отзовалите се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
странно смущаване на музиката в колата
Collapse
X
-
Къде се намират тези свещи къде да гледам в тъмното ???? а как да го филтрирам това захранване по точно понеже 1 месец нямаше проблем днеска като се прибрах забелязах ,че почти е спряло но се чува лекичко ... няма значение дали е загрял или студен усилвателя това също да спомена . Звука се чува само когато подам газ към 1000 - 3000 оборота .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Да? Не мисля че е от него ако трябва утре ще откача усилвателя да пробвамFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Събота мисля да хвана да изтъркам със флекса ( със диск за пилене ) Някъде из багажника лошото е ,че съм доста ограничен със кабела само около 50-60 сантиметра е ......... защо толкова къс дават във тези комплекти ще откача. Аз сам съм си прекарвал кабелите но си имам понятие колкото да ги прекарам без да гръмна . Кабелите са изолирани прекарани и скрити както трябва никъде не се виждат единствено в багажника :D но предстой и събота да ги прибера максимално .. След като направя тази операция :D ще пиша по принцип още при прекарването имах съмнение дали това ще върши работа за маса ...... абе то върши ама не е много ок така си мисля .... и ще се търси друг вариант . Ако имате предложение кажете на мареа комби къде да го хвана ......Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Е малко след събота ,но все пак седнах да го направя Ето малко снимки Преди как беше масата вързана и сега как я направих Имам чувството че се оправи доста качеството на музиката не знам дали е от това или си втълпявам . Преди усилвателя грееше сега е съвсем леко топъл на същата сила на свирене . Не знам има ли разработване при усилвателя ? Но лошото е ,че съвсем леко се чува това смущаване за което направих темата съвсем леко ( жената не го чува ) Може и вече да си втълпявам :@Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Здравей преди всичко си оправи масата. Така свързано, все едно имаш 2 пъти по-малко квадрата(дебелина) на кабела, особено ако усилвателя ти е от по-мощните, почти съм сигурен, че това ти е проблема. Гледай медните жици когато режеш от кабела да се запазят цялостно. Аз за това винаги премахвам гумената част от кабела, като нагрявам леко със запалка и после издърпвам за да се скъса, по този начин не наранявам медта.
Коментар
-
Така ти изглежда колега просто съм направил кабела на 2 понеже клемата е много широка за кабела не знам защо и кабела го направих двоен там не е прекъсван просто има ( обратен завои ) и във клемата влиза за да е по дебел.... защото изпадаше когато беше единичен . Някои китаец не си е свършил работата като хората..Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар