индикатора за изгоряла крушка на таблото ми свети, а изгоряла крушка нямам. Проверил съм всички включително мъгли/мигачи/габарити/къси/дълги/интериор/номер.... Някакви идеи??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
свети индикатор за изгоряла крушка Punto 1.2 16V 2001
Collapse
X
-
Кофти маса на стоповете?Откачи само буксите и ги надери хубаво с отвертка или нож.Виж като пуснеш мигача да не е да премигва и стоп/габарит."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
M5kov написа:Кофти маса на стоповете?Откачи само буксите и ги надери хубаво с отвертка или нож.Виж като пуснеш мигача да не е да премигва и стоп/габарит.Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
-
eusunt написа:Задният габарит трябва да е R10W, а не R5W, тоест 10W крушка, а не 5W.Това в случай, че всичко свети, но въпреки това ти свети жълтата светлинка на таблото.Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
-
lapd87 написа:eusunt написа:Задният габарит трябва да е R10W, а не R5W, тоест 10W крушка, а не 5W.Това в случай, че всичко свети, но въпреки това ти свети жълтата светлинка на таблото.
Коментар
-
Не знам дали си с четириврата версия на автомобила, но двувратите давам гаранция, че са така.На прикачената снимка:А - габарита, крушка R10WB - спирачката, крушка P21WC - мигач, крушка P21W (PY21W ако си сменял стопа и е с белите мигачи)D - стоп за мъгла / задна светлина - P21WИмах същия проблем и въпреки, че знаех за това пак се чудех, докато не отворих и двата стопа и да видя, че едната крушка е 5W вместо 10W.Взех такива OSRAM крушки и вече всичко е наред.T5 цокъл нищо не ми говори и при търсене в гугъл нищо не намирам?Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
-
lapd87 написа:ще ги разглобя пак стоповете. С четириврата версия съм. Мислех че имаш впредвид крушката на номера. А ето какво е Т5 цокълhttps://www.google.bg/search?q=t5+bu...+car+bulb+size
Коментар
-
eusunt написа:lapd87 написа:ще ги разглобя пак стоповете. С четириврата версия съм. Мислех че имаш впредвид крушката на номера. А ето какво е Т5 цокълhttps://www.google.bg/search?q=t5+bu...+car+bulb+sizeFiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар