Колеги бъдете малко по-активни и ми кажете къде да търся проблема.Днес докато карам Димитровград-Пловдив, забелязвам всички ме поздравяват, жената вика защо ти махат?! Слизам подавам газ и фаровете гаснат и се пускат като светкавица, с ксенон съм за информация. Тая кола има ли релета за зареждане, релета за фаровете, давай те идеи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фарове пунто мк2
Collapse
X
-
Re: Проблем с фарове пунто мк2
popaay написа:Колеги бъдете малко по-активни и ми кажете къде да търся проблема.Днес докато карам Димитровград-Пловдив, забелязвам всички ме поздравяват, жената вика защо ти махат?! Слизам подавам газ и фаровете гаснат и се пускат като светкавица, с ксенон съм за информация. Тая кола има ли релета за зареждане, релета за фаровете, давай те идеи.
-
Re: Проблем с фарове пунто мк2
dogydog написа:popaay написа:Колеги бъдете малко по-активни и ми кажете къде да търся проблема.Днес докато карам Димитровград-Пловдив, забелязвам всички ме поздравяват, жената вика защо ти махат?! Слизам подавам газ и фаровете гаснат и се пускат като светкавица, с ксенон съм за информация. Тая кола има ли релета за зареждане, релета за фаровете, давай те идеи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар